kolip Napisano 21 Maja 2017 #450702 Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Nick: kolip Wiek: 16.5 Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre no i chce się sprawdzić jako admin na tym serverze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8:10 Staż w CS-sie: Bardzo dobry jestem byłym adminem 2 serverów Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Myślę że ja ponieważ to co teraz wyprawia się na servie to jakaś patola zobaczcie sami ile graczy było przed resetem a teraz myślicie pewnie dlaczego a no pewnie dla tego że po tym jak dostałem degra,jelfa odszedł i pare innych adminów też to wszycy zaczynają grać na aimie i przez to nie można teraz spokojnie sobie wejść na server i zagrać Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No dzienie przynajmniej 3h Kontakt:STEAM GG FB Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/kolip/91.224.117.52:27140/SWAGE.png.8bac4bb1cdd3eee877c234 Cytuj Edytuj Coś od siebie wiem że po tym co zrobiłem nie macie do mnie zaufania ale proszę o ostatnią szansę jeżeli bym ją dostał to przysięgam na pewno bym jej nie zmarnował ponieważ chce odzyskać wasze zaufanie Edytowane 21 Maja 2017 przez kolip
MartyN Napisano 21 Maja 2017 #450714 Napisano 21 Maja 2017 No nie wiem, nie wiem. Napisałeś kolejne podanie i za każdym razem masz 16,5 lat? Nie czaje tego. Znajomość AMXX 8:10, tego również pewny nie jestem. Graj dalej na serwerze, nie prowokuj, nie klnij, zachowuj kulturę i wtedy napisz do jakiegoś S@ czy już odbudowałeś zaufanie, bo raczej i to podanie zostanie odrzucone. Takie moje drobne sugestie. @Ania ;) @Inte Tillgänglig Danke:*
Malu Napisano 21 Maja 2017 #450715 Napisano 21 Maja 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl SUNN. dodał reakcję 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
21 Maj
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Malu 1 post
MartyN 1 post
kolip 1 post
Popularne Dni
21 Maj 2017
3 posts
Popular Posts
Malu
Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administra