kolip Napisano 21 Maja 2017 #450702 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Nick: kolip Wiek: 16.5 Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre no i chce się sprawdzić jako admin na tym serverze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8:10 Staż w CS-sie: Bardzo dobry jestem byłym adminem 2 serverów Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Myślę że ja ponieważ to co teraz wyprawia się na servie to jakaś patola zobaczcie sami ile graczy było przed resetem a teraz myślicie pewnie dlaczego a no pewnie dla tego że po tym jak dostałem degra,jelfa odszedł i pare innych adminów też to wszycy zaczynają grać na aimie i przez to nie można teraz spokojnie sobie wejść na server i zagrać Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No dzienie przynajmniej 3h Kontakt:STEAM GG FB Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/kolip/91.224.117.52:27140/SWAGE.png.8bac4bb1cdd3eee877c234 Cytuj Edytuj Coś od siebie wiem że po tym co zrobiłem nie macie do mnie zaufania ale proszę o ostatnią szansę jeżeli bym ją dostał to przysięgam na pewno bym jej nie zmarnował ponieważ chce odzyskać wasze zaufanie Edytowane 21 Maja 2017 przez kolip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 21 Maja 2017 #450714 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 No nie wiem, nie wiem. Napisałeś kolejne podanie i za każdym razem masz 16,5 lat? Nie czaje tego. Znajomość AMXX 8:10, tego również pewny nie jestem. Graj dalej na serwerze, nie prowokuj, nie klnij, zachowuj kulturę i wtedy napisz do jakiegoś S@ czy już odbudowałeś zaufanie, bo raczej i to podanie zostanie odrzucone. Takie moje drobne sugestie. @Ania ;) @Inte Tillgänglig Danke:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Maja 2017 #450715 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl SUNN. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi