KreatywnyAli Napisano 2 Stycznia 2016 #377276 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: KreatywnyAli Godzina, data zdarzenia: 2016-01-02 18:17 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'zle polozone miny' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:110689994' [AMXBans] Your IP: '5.172.233.191' [AMXBans] =============================================== @@Alladynek czekam na dowód,że były,źle położone Co mnie obchodzi,co było pisane na u@?Ja chce ss źle postawionych min,nie wiadomości na u@ @@Gonzo PROSTO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 2 Stycznia 2016 #377286 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 zaraz Ci wysle tylko mapa sie skonczy to co na u@ mi pisali o twoich minach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 2 Stycznia 2016 #377292 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 @up my nie chcemy tego co inni pisali, tylko wymagamy screenshotów/dema jako dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 2 Stycznia 2016 #377299 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 to nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 2 Stycznia 2016 #377300 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 to jest chore ze trzeba dowody na serwerze gdzie srednio wylatuje jakis gosciu co runde za miny musze kazdemu ssy robic -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 2 Stycznia 2016 #377301 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 i tak dobrze wiem ze w bramie stawiales ale juz robcie z tym co chcecie nie mam dowodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emre30 Napisano 2 Stycznia 2016 #377313 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Wydaje mi się ze dowody są wymagane powyżej 30 min, bo to by było chore robić wszystkim na wszystko ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 2 Stycznia 2016 Autor #377317 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Wydaje mi się ze dowody są wymagane powyżej 30 min, bo to by było chore robić wszystkim na wszystko ssy. to jest chore ze trzeba dowody na serwerze gdzie srednio wylatuje jakis gosciu co runde za miny musze kazdemu ssy robic -,- Widzę,że BF4 ma wspaniałych adminów Jeden obecny i były starający się o powrót nieznający regulaminów...Tylko pogratulować Do zamknięcia,i liczę na wyciagnięcie konsekwencji zwłaszcza,że byłeś już upominany przez Gonza Edit. nie ty to inny,jak widać żaden z was nie umie ss zrobić Ps,gratuluje kolejnego genialnego bana http://multi-head.pl/index.php?/topic/79603-brawo-alladynek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 2 Stycznia 2016 #377320 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Widzę,że BF4 ma wspaniałych adminów Jeden obecny i były starający się o powrót nieznający regulaminów...Tylko pogratulować Do zamknięcia,i liczę na wyciagnięcie konsekwencji zwłaszcza,że byłeś już upominany przez Gonza ja byłemu upomniany przez GONZA? niby za co? Gdyby HLTV dzialalo to bym moze znalazl jak kladzisz miny no ale niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 2 Stycznia 2016 #377325 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 to jest chore ze trzeba dowody na serwerze gdzie srednio wylatuje jakis gosciu co runde za miny musze kazdemu ssy robic -,- Zrobienie ssa to jedno kliknięcie, w dodatku można zmienić z F12 na inny bind. Myślisz, że jak pracują admini na innych serwerach? Wydaje mi się ze dowody są wymagane powyżej 30 min, bo to by było chore robić wszystkim na wszystko ssy. Przecież ban jest na 30min. Poza tym przezorny zawsze ubezpieczony, a tak to OP serwera będzie musiał się tym tematem zająć. Ban już minął, temat podsyłam do OP serwera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 2 Stycznia 2016 #377326 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi