ARE Y0U W00D ?! Napisano 25 Maja 2017 #451565 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Witajcie jest mały problem otóż serwer CS:GO MOD #5 się rozpada. Jest tam mało graczy banda chaterów i admini rzadko tam zaglądają ( oprócz Aerwa ). Gracze wyzywają się i nikt nic z tym nie robi :C. Nie wiem co z tym zrobicie ale to już wasza sprawa. Dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolip Napisano 25 Maja 2017 #451575 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 widzicie i to jest przykład dal którego mogę znowu zostać adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARE Y0U W00D ?! Napisano 25 Maja 2017 Autor #451586 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Kolip ja kiedyś grałem na serwerze i gram nawet teraz i w tej chwili się z tobą zgodzę że możesz zostać adminem ponieważ żadem admin nie zagląda na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
✪ sceron Napisano 10 Czerwca 2017 #454605 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Witam miałem urlop i wróciłem więc już próbuję ogarnąć serwer. Rzeczywiście przydał by mi się ktoś do pomocy a kolip może wcześniej trochę odwalał ale teraz się ogarną i wydaje mi się że adminem będzie dobrym Pozdrawiam sceron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Czerwca 2017 #454787 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Noo ale jest okres wakacyjny i ludzie na dwór wychodzą to co zrobić? Nie da rady, co roku jest tak samo, @aquax zwiększył reklamę, ale trzeba wiedzieć że są wyjazdy na wakacje plus niektórzy idą pracować by dorobić coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Czerwca 2017 #454789 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi