STr!K3R Napisano 2 Stycznia 2016 #377173 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Mam propozycje: Żeby na codzie 400 na klasie speedhacker nie mozna miec broni oprocz usp i glocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 2 Stycznia 2016 #377203 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Speedhacker nie ma sam w sobie glocka ani usp, kazdy dostaje na poczatek te bronie TT dostaje glocka, CT usp nie ma co usuwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 2 Stycznia 2016 #377213 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 a czemu chcesz usuwać to Speedhacker by miał trudno nie wejdzie wszędzie jak inne klasy co z daleka będzie strzelał nożami ? :facepalm: , Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeZy Napisano 2 Stycznia 2016 #377347 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Mam propozycje: Żeby na codzie 400 na klasie speedhacker nie mozna miec broni oprocz usp i glocka Mam wrażenie, że chodzi Ci o to żeby nie miał żadnych broni w sensie z perku ak, m4 itp, tak?? Napisałeś to w taki sposób, że trudno cokolwiek się domyśleć..... Z resztą o co by Ci nie chodziło to jestem na NIE. Zostawmy tak jak jest, speedhacker i tak ma trudno, ponieważ ma zaledwie glocka/usp i noż, więc pomysł z usuwaniem mu broni kompletnie odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YellowBoy Napisano 2 Stycznia 2016 #377374 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Stycznia 2016 #377392 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Myślę, że zmienianie czegokolwiek w tej klasie jest zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Stycznia 2016 #377394 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi