Lemon_Haze Napisano 30 Maja 2017 #452485 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Nick:Lemon Wiek:18 lat Doświadczenie:brak Znajomość AMXX:2 Staż w CS-sie:od 4 do 5 lat Steam / NonSteam:brak Dlaczego Ty:jestem aktywny codziennie po pare godzin minimum 1, bardzo szybko sie ucze , pomagam graczom, czasem brak admow na serwie i graja aimerzy itp. dobre kontakty z graczami , kulturka jest czasem poniesie ale jako "admin"dawal bym przyklad. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2h i wiecej Kontakt:Messenger Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/LemON/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 30 Maja 2017 #452488 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Jestem na Tak. Zgłasza na u@. Dużo gra. GT powala aktywnością. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nex` Napisano 30 Maja 2017 #452496 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 No jako tako podanie nie przekonuje komplatnie aby dac ci TAK, bo wogóle nie masz doświadczenia, nie ogarniasz również AMXX i nawet nie masz steam ale wiadomo że to nie wchodzi w grę. Pomimo tego jestem skłonny i tak dać ci TAK, ponieważ z tego co widze dużo czasu poświęcasz serwerowi i możesz przez to dużo pomóc dla serwera. Co do również doświadczenia to napewno nabierzesz wprawy ;). +staż +wiek +czas online na serwerze -doświadczenie -znajomość AMXX -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 30 Maja 2017 #452513 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Znam cie I cie lubię ale nie -doświadczenie -amx -zdarza ci się "rzucić mięsem" ale każdemu się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoJtAs Napisano 31 Maja 2017 #452586 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Jestem za okresem próbnym, mogę Cię wtedy poduczyć trochę jak byś czegoś nie wiedział. + za wiek + za chęci + za aktywność - steam - znajomość amx - doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 31 Maja 2017 #452593 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 TAK + Zgałaszasz na u@ + Wiek + 1 w top15 - steam Jestem za okresem próbnym,w razie czegoś pytaj się nas zawsze doradzimy POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardoc Napisano 31 Maja 2017 #452604 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 ten gracz jak gralem zawsze gdy nie bylo adminow pod koniec rundy strzelal rakieta na respa przeciwnika i przewaznie ktos ginal. Jednak gdyby dostał admina to pewnie by sie to zmieniło wiec jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 4 Czerwca 2017 #453250 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Moim zdaniem temat do zamknięcia @happy #URLOP 4 TAK 1 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Czerwca 2017 #453264 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Masz bardzo dobrze GT, widzę nawet po sb że zgłaszasz graczy, zgłoś się do kogoś z Super adminów po admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Czerwca 2017 #453265 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi