AgentGrabo Napisano 1 Czerwca 2017 #452792 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Nick: Pingwin69 Admin: CS:GO #6 v4 Powód: Admin ten, akurat nie zobaczył że gracz o nicku lucyfer utrudnia grę innym nie chciał go zbanować tylko powiedział następująco: ,,AHAHAHHAHAH za? XD" Do tego ten admin obrażał mnie od "gejów" , "pedałów" , i innych. Myśle że powinien dostać warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 1 Czerwca 2017 #452793 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Jakieś dowody (demko, ssy)?. @AgentGrabo.Jak dodajesz wypowiedź na dole masz taki pasek "Przeciągnij tutaj , aby załączyć lub dodaj pliki..." Edytowane 1 Czerwca 2017 przez :.Aureox:. AgentGrabo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgentGrabo Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452795 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 SSy mam ale zapomniałem jak je wgrać tutaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Czerwca 2017 #453206 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 @AgentGrabo następnym razem dowody należy dać. Możesz nawet ssy spakować w zippshare i dać. Ale czas minął już dawno, następnym razem taki temat to będzie +1 i kosz, teraz kończy się tylko dla Ciebie na upomnieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Czerwca 2017 #453207 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi