PT_Malboro 1337 Napisano 2 Czerwca 2017 #453002 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 (edytowane) 2.06.2017r dostałem bana permamentnego za wallhacka którego nie miałem i admin:Queel zbanował mnie nie podstawnie proszę żeby ta sprawa się wyjaśniła I nie ma ani demka ani SS nwm czemu daliście takiego adm <_< Edytowane 2 Czerwca 2017 przez PT_Malboro 1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 2 Czerwca 2017 #453007 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Zastosuj się do wzoru Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Czerwca 2017 #453203 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi