XeXu Napisano 3 Czerwca 2017 #453037 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: GodiaN Godzina, data zdarzenia: 02:40 // 03.06.2017 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.DeagleShot.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1578554522' [AMXBans] Your IP: '91.222.118.155' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie: Hmm, rzekome "WH". Czekam na jakiś rozpis demka, cokolwiek bym mógł się wypowiedzieć. Co mogę od siebie dodać... Bardzo chciałbym prosić samego admina "`.иιєℓєgαℓиα.`" o wypowiedzenie się w temacie, gdyż niezmiernie trudno pohamować mi ciekawość treści postu jaka będzie płynęła z jej wypowiedzi. Edytowane 3 Czerwca 2017 przez XeXu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 3 Czerwca 2017 #453039 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Sprawdziłem bansa i nie znalazłem u Ciebie takowego bana , więc nie wiem skąd go znalazłeś. W przypadku gdy nadal nie będziesz mógł wbić na serwer zgłoś się do mnie na PC. Edit: Proponowałbym sprawdzić na jakiej Sieci dostajesz bana, a potem pisać odwołanie. Edytowane 3 Czerwca 2017 przez :.Aureox:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 3 Czerwca 2017 #453040 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi