ogarnietyy Napisano 5 Czerwca 2017 #453590 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Data zdarzenia: dzis 16.00 Nick gracza: .:lHlQlAl:. Dowody:- Świadkowie:- Uzasadnienie: gralismy na mapie de_dust2_longb. zeskanowalem tego oto adminka i wlepił mi bana na 30min. Nie ważne na jak długo ważne że administrator serwera nie zna regulaminu i wali banami na prawo i lewo. Poniżej znajduje sie link do amx ban gdzie powod bana to "skanowanie graczy" W regulaminie znalazłem tylko podpunkt: 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337, cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate, de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30min) http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=18662 Jeszcze znalazłem takie coś w regulaminie "Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z nieprzestrzegania niego." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 5 Czerwca 2017 #453594 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 @.:lHlQlAl:. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 5 Czerwca 2017 #453615 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 (edytowane) skanowanie na tej mapie jest zakazane a zwłaszcza że waliłeś na ślepo nawet 30 s po starcie rundy zaraz znajdę demko ta mapa jeszcze wtedy nie była uwzględniona bardzo mi przykro ale hltv nie nagrywało tej mapy i nie mam żadnych dowodów Edytowane 5 Czerwca 2017 przez .:lHlQlAl:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 5 Czerwca 2017 #453631 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Ban już oczywiście minął , więc @ogarnietyy możesz spokojnie wracać do gry. @.:lHlQlAl:. następnym razem staraj się zgromadzić swoje dowody , bo jak widać HLTV nie zawsze działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 5 Czerwca 2017 #453632 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi