muniozks Napisano 5 Czerwca 2017 #453623 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Nick: MuniozksWiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem HA na swoim serwie osiedlowym i na innym serwerze adminem przez 4 miesiace( 2 lata temu) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3 Staż w CS-sie: 3-4 lata Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: poniewaz poswiecam duza czesc czasu na graniu wierczorami gdy prawie nie ma nikogo z administracji a chce wam pomóc Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 do 4 godzin Kontakt: ts3, gg,tel Coś od siebie: Man na imie Hubert, mieszkam w Sanoku (podkarpacie), kocham grac w unihokeja, ostatni rok w szkole, jestem zaradny i konsekwentny, lubie grac w Cs w wolnych chwilach (mam ich duzo szczegolnie w nocy). Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Muniozks/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 5 Czerwca 2017 #453638 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Na nie -mało czasu na GT -nie widziałem cię ani razu na serwerze -słaby amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 6 Czerwca 2017 #453753 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Na NIE - DLACZEGO? 1 ) I GŁÓWNY POWÓD NIE WIDZIAŁEM CIE NA SERWERZE ( ani razu) 2) słaby AMX 3) słaby GT 4) miło że chcesz pomóc ale moim zdaniem mamy już ogarnięty Tim adminów 5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 6 Czerwca 2017 #453827 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 @happy moim zdaniem do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Czerwca 2017 #453832 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Trochę grasz, ale za mało. Musisz co najważniejsze dać się poznać administracji, jak i adminom. Nie trać nadziejii, graj, rozmawiaj i daj się poznać z jak najlepszej strony to za 2 tygodnie możesz znowu złożyć podanie. muniozks dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Czerwca 2017 #453833 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi