`KinG` Napisano 7 Czerwca 2017 #453956 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Gram tu kilka dni no ale zauważyłem jeden taki "malutki" problem, a jest nim KAMPIENIE TT NA SPAWNIE Z AWP. Mam pomysł jak temu zaradzić a mianowicie jest taki plugi jak Kamp Meter. Widziałem go na paru serwerach i działa to fajnie. Bo bez sens jest kampienje na serwerze DeathMatch... Zapraszam do wypowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimaginowany12332 Napisano 7 Czerwca 2017 #454021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Jestem na TAK. Ludzie często nie znając regulaminu i nie rozumiejąc tej gry, kampią. I to wszędzie. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Czerwca 2017 #454048 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Tutaj też jest problem i to znacznie większy niż "malutki" o którym wspomniał autor tematu. Na serwerze był już wgrany ten plugin, ale niestety się w ogóle nie sprawdził, gdyż ludzie przez niego uciekali z serwera, dlatego został usunięty. happy i WD 40 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 13 Czerwca 2017 #455333 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Nic z tym nie zrobisz jednego usuniesz przyjdzie dwoch trzech kolejnych itp...sam probowalem gram tu tez kawalek czasu i zdazylem to dawno zaobserwowac i przygladalem sie temu podczas gry...jak dla mnie nic z kamperami nie zrobisz taka mentalnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Czerwca 2017 #455399 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Propozycja odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Czerwca 2017 #455400 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi