RezoNate Napisano 2 Stycznia 2016 #376916 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Od dwoch dni nie wchodzilem na serwer. Dzis po wejsciu kazano wlmi wpisac haslo na nick ktorego nihdy nie zakladalem... Da rade je usunac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 2 Stycznia 2016 #376941 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 jesli chodzi o to ktos musial miec podobny nick do twojego i Ciebie wyprzedzil z zalozeniem hasla na nick moze ty to zrobiles upewnij sie w wiadomosciach pw czy nie uzyskales takiego ze hasla lub polecam niestety zmienic nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RezoNate Napisano 2 Stycznia 2016 Autor #377248 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 przez kilka dni nie włączałem nawet komputera a w GT widać że ktoś chwile był na serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 3 Stycznia 2016 #377886 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 No co wbił Ci się ktos na nick i założył hasło, mogłeś to zrobić pierwszy nie było by problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RezoNate Napisano 4 Stycznia 2016 Autor #378078 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 No ta najlepiej komus nick i staty zajebac -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Deska :D Napisano 4 Stycznia 2016 #378080 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Trzeba było się śpieszyć..tak samo miałem napisz do @MichaSiu w tej sprawie mi pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Stycznia 2016 #378341 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Zgłoś się do mnie z nickiem na pw/steam, załatwimy. Nie przeklinaj na forum... Upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Stycznia 2016 #378343 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi