NeCk3R Napisano 9 Czerwca 2017 #454406 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Witam.Zostałem zbanowany na waszym serwerze.Odwołuję się gdyż, na początku jak grałem i padałem to wszyscy zadowoleni(żadnego oskarżenia).Nie grałem dłuższy czas w 1.6 to mi nie szło na początku za dobrze.Gralem w 1.6 prawie 2 lata, gram aktualnie w cs:go więc jestem można powiedzieć: dobry, znam pozycje już, ale Ci co są słabi nie umieją grac oskarżają o haxy.Gdy już zacząłem grać bardzo dobrze, zostałem oskarżony o haxy i zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Czerwca 2017 #454407 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Dostosuj się do wzoru odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Czerwca 2017 #454809 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi