GLaDOS Napisano 10 Czerwca 2017 #454613 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Data zdarzenia: 10.06.17 Nick gracza: Czarna Dowody: hltv Świadkowie: osoby na serwerze Uzasadnienie: Dostałem kicka, gdyż rzekomo nie wykonywałem poleceń mapy, a po prostu nie było po co marnować broni, bo nie dobiegłbym nawet do paki. Miałem "udawać" że się staram, tak mi powiedzianoXD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusiek3210 Napisano 10 Czerwca 2017 #454621 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Mógłbyś pobrać demko z mapy i napisać która minuta bo skąd Moderator ma wiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 10 Czerwca 2017 #454622 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 To Ty się ciesz, że tylko kicka... 2 mapę z kolei albo nie wychodziłeś z respa TT wtedy kiedy trzeba albo nie chodziłeś do paki. Ile można upominać? Raz, dwa ale nie co runde. Sunn potwierdzi, że nawet nie starałeś się wykonywać celów mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 10 Czerwca 2017 #454624 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Przede wszystkim kick nie był za konkretną sytuację tylko Ci się zbierało z tego co wiem. Po drugie, skarg na kicki nie rozpatrujemy. Na OnlyDD2 #1 wykonujemy cele mapy. Wiadomo, że jeśli nie ma szans na ich zrealizowanie to nikt nikogo karał nie będzie ale jeśli ktoś gra non stop opieszale to musi się liczyć z karami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 10 Czerwca 2017 #454625 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi