Cinek2015 Napisano 1 Stycznia 2016 #376667 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry:Cinek Godzina, data zdarzenia:20:39 Mapa: STEAM_ID / IP:BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 6 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 25 minutes and 58 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Cinek [AMXBans] Reason : ' miny w przejsciu ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 760383812 ' [AMXBans] Your IP : ' 213.238.98.166 ' [AMXBans] ====================================== Uzasadnienie: Dostałem bana na 30 minut za mine w przejsciu , mina nie była w przejsciu .Nowy admin DragonLore* jak nie umiesz przegrywac na minie to nie banuj odrazu. Po to są miny aby stawiac przejscie jest w tedy gdy nie idzie obejsc albo w bramie . Wypowiedz się bo tak się nie robi a za długo gram na tym serwie Dobierajcie lepiej adminów a nie byle kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2016 #376670 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 jakieś dowody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinek2015 Napisano 1 Stycznia 2016 Autor #376684 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 jakieś dowody ? Wiem gdzie stawiam miny dowody niech ten cudowny admin przedstawi banowac za to ze wpadł w moją mine nie umie przegrywac to niech nie gra . Przyjmujcie odpowiednich ludzi na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2016 #376693 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 admin ma 24h na wyjaśnienie bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 1 Stycznia 2016 #376815 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Cinek taka prawda ze czesto dajesz miny przy przejsciach przy schodach i taka prawda ze nikt cie nie banuje bo wszyscy wiedza ze masz znajomosci w ub team jeden sie znalazl ktory cie za to zbanowal i odrazu afera na pół serwera bo musisz odpoczac na 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonLore Napisano 1 Stycznia 2016 #376855 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Dostałeś bana za miny w przejściu bo jesteś taki cwany,że dałeś ją na przejściu między longiem a respem tt. Jedną dałeś centralnie na przejściu,drugą kawałem przed,sam w nią wpadłem wiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonLore Napisano 1 Stycznia 2016 #376861 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Niestety,owych ss nie mam. Zazwyczaj robię na gracza ss ale w tej sytuacji zająłem się banowaniem i za późno zrobiłem i wyszło jak się zaczeła runda. Jak napisał Alladyn,który sam widzi,że on daje miny w przejściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi