FILO Napisano 13 Czerwca 2017 #455305 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Twój nick podczas gry:FILO Godzina, data zdarzenia:przed chwila Mapa:de_eldorado STEAM_ID / IP: AMXBans] Reason: 'Skan przed 7 sekunda' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:21652744' [AMXBans] Your IP: '89.229.158.12' Uzasadnienie:Admin ktory mi dal bana po 1 nie powinien miec adma bo jest non steamem...nie wiem od kiedy non steamy dostaja tu admy ale ok ..dostalem bana za skanowanie przed 7s a tego nie zrobilem gdyz wybiegam na srodek i strzelam przed siebie a nie przez rzwi na prawo w tt tzn ta scianke z drewna... prosze oodbanowanie gdyz admin ten popelnil blad banujac nieslusznie i wyciagniecie jakis konsekwencji od non steama ..poozdrawiam Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Czerwca 2017 #455310 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 @PodajeHazloOkon Zapraszam do przedstawienia dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 13 Czerwca 2017 #455312 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Niestety ss mi się nie zapisał i w konsoli wyskoczyło mi SCR_ScreenShot_f: Couldn't create a TGA file Dostałem wiadomość bodajże od 2 osób że zeskanował więc dałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 13 Czerwca 2017 Autor #455317 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 wiec nastepnym razem racz zejsc na specta i zobacz sam czy skanuje bo ja nie bede tracil czasu przez twoje lenistwo ...nalezy sie jaknajbardziej jakies upomnienie Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Czerwca 2017 #455318 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 (edytowane) @PodajeHazloOkon To jak 2 osoby napiszą na czacie wiadomość typu "Aureox ma Wh" to dostanę automatycznie bana za Czity? Następnym razem postaraj się upewnić czy, aby na pewno masz ten dowód potwierdzający "przestępstwa" gracza. @FILO Ban już oczywiście minął, więc możesz na spokojnie wrócić do gry . @Gustaw Zapraszam do lektury. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez :.Aureox:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Czerwca 2017 #455319 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi