PALIMYSCROLLA Napisano 16 Czerwca 2017 #455629 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Siemano..według mnie na tak dużą serwerownie można by było zorganizowac jakis turniej FFA 5vs5 na ESLOWYCH mapach ..w trybie drabinkowym lub grupowym jest to fajny sposób na zapoznanie sie z graczami i nie byłoby tak nudno przez jakiś czas ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 16 Czerwca 2017 #455638 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Godzinę temu, PALIMYSCROLLA napisał: dużą serwerownie Serwerownia niestety z nas żadna ale owszem jesteśmy dużą siecią serwerów. Godzinę temu, PALIMYSCROLLA napisał: można by było zorganizowac jakis turniej FFA 5vs5 na ESLOWYCH mapach ..w trybie drabinkowym lub grupowym Można by było ale były już podobne propozycje turniejów i albo upadały albo nie dochodziły do rozwiązania bo gracze i ekipy się wykruszały. Do tego dodajmy, że nadchodzi okres największego rozprężenia - wakacje. Zamiast kisnąć przed komputerem, gracze będą woleli wyjść z piwnicy do ludzi. Doman i senor dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piston Napisano 16 Czerwca 2017 #455640 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 16 Czerwca 2017 #455678 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Bylo walkowane milion razy, a i tak nic z tego nie bylo. @LOVASSS zamykaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 16 Czerwca 2017 #455695 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 myślę że teraz przez okres wakacyjny można właśnie kandydatów zweryfikować czy grają, ustalić jakieś wstępne składy i pod koniec wakacji można coś takiego zorganizować wystarczy trochę chęci a myślę że kilka teamów by się znalazło. ustalić wymagania, jak chociażby only steam, esl maps, czas, bt, ff, a później to ustalić kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Czerwca 2017 #455798 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Tematy, tematy i nic poza tym. W taki turniej trzeba włożyć masę wysiłku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Czerwca 2017 #455799 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi