imxkvbus Napisano 17 Czerwca 2017 #455827 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, mam pytanie dotyczące sklepu internetowego serwera Doładowałem sporo środków do portfela i chciałem się zapytać, czy po resecie na serwerach topek, lvli i innych, znikna mi te środki, czy pozostaną? Ponad 70zł do portfela władowałem, licząc że 17zł w portfelu to 30zł sms'em to jest troche kasy, więc nie chciałbym tego stracić. Nie znalazłem odpowiedniego działu, aby zadać te pytanie, więc pisze to tutaj. Dziekuje i pozdrawiam Edytowane 17 Czerwca 2017 przez imxkvbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Czerwca 2017 #455842 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Portfel w sklepie to portfel w sklepie, a serwer to serwer. Po resecie topek, lvli itp. tracisz jedynie level, skiny i masz wyzerowane statystyki. Aktywne premki/vipy też Ci przechodzą tak samo jak kasa w portfelu. Dla pewności - mówimy o portfelu w sklepie http://aquax.hekko24.pl/smsshop2/ ? imxkvbus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imxkvbus Napisano 17 Czerwca 2017 Autor #455848 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Tak, tak dzieki za pomoc, do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 17 Czerwca 2017 #455851 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi