Aagarok Napisano 1 Stycznia 2016 #376585 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina): 01.01.16 ; ok. 16:30 Nick admina/gracza, który zawinił: GIGANTY Dowody: 5. Zakaz stawiana min: w przejściach, w oknach, na schodach, w wentylacji oraz na i przed drabiną oraz na respie przeciwnika. (Ban 30 min) http://www68.zippyshare.com/v/OCXOtqyA/file.html Świadkowie: Gracze akurat grający. Uzasadnienie: Admin dał graczowi bana na 5 min. (W regulaminie jest napisane, że 30 min.) i jeszcze się pytał czy coś mi nie pasuje. Do tego napisał coś w stylu "Uważaj bo też zaraz bana załapiesz". Chciałbym jeszcze dodać, że Swirusek co rundę stawiał miny w przejściach (wentylacji na de_rats_1337). PS. Również padła inna skarga na admina @GIGANTY tutaj http://multi-head.pl/index.php?/topic/79495-nies%C5%82uszny-ban-od-admina/. Ja bym się zastanowił nad jego stanowiskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 1 Stycznia 2016 #376628 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Zapraszam admina @GIGANTY do wypowiedzi w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 1 Stycznia 2016 #376671 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Sorki za wypowiedź ale nie widzę sensu skargi. Gracz Swirusek dostał bana na 5 min (W reg. jest napisane. "Ban 30 min" ).... To chyba lepiej dla "gracza", że dostaje mniejszą kare ? Wolisz dostać bana na 30 min czy na 5 min ? Jeżeli ban na 5 min nie poskutkował/poskutkuje to logiczne, że admin nie da 2 raz bana na 5 min ..... To, że ja banuje za SG na respie (banned 5 min nie 30 min.... ) To też napiszesz skargę? Jeżeli bd potrzeba to Ci nawet linki podam.... (A wyjaśnienie proste. Gra na serwerze 5 osób, banując kogoś na 30 min = -1 gracz mniej...) Banując na 5 min gracz wchodzi przeprasza za błąd i już go nie powtarza Admin teraz wejdzie i ??? I ma udowodnić, ze Swirusek nie kład tam min//? Przez przypadek nacisnął klawisz 1 zamiast 2 i wyskoczył inny banned? Oprócz 1 screena z Amxbans to "innego dowodu nie masz?" Pamiętaj admin "ma" wybór może Cię zbanować na 5-30min 1-3H to od jego decyzji zależy czas Twojego bana (Oczywiście jeżeli ban jest słuszny) @Edit. Jestem ciekaw czy Swirusek jest zły z tego powodu, że dostał bana na 5 min zamiast 30 min ... Potem admin Cię zbanuje na 30 min i źle bo nie na 5 min .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIGANTY Napisano 1 Stycznia 2016 #376743 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Ale czy to źłe że dałem bana na 5min niż na 30min ja pisałem że za miny ban 5min/30min. I ciekawe czy ty byś się nie cieszył że byś dostał bana na 5min niż na 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 1 Stycznia 2016 #376746 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Skarga nie słuszna. Admin może dostosować długość bana. Proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 1 Stycznia 2016 Autor #376776 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Napiszę krótko. Regulamin to regulamin, trzeba go przestrzegać. Nie ma napisane, że to zależy od Admina, to nie zależy od Niego. Jak Admin nie zna regulaminu to co On robi na tym stanowisku? Ja za 1 głupie przekleństwo dostałem od razu bana na 30minut, bez ostrzeżenia/upomnienia. @3x NAAJ Swirusek pewnie, że nie jest zły, ale ja tak. Dowodów nie mam, bo nie wiedziałem wtedy kto je postawił, to po cholerę miałem robić. I widzę, że wymyśliłeś nowy punkt do regulaminu, że admin sam decyduje ile da minut bana. I jeszcze, skarga nie dotyczy Ciebie, ani serwa 500K, więc po co piszesz? @GIGANTY Pewnie, że bym się cieszył, ale Ty powinieneś wiedzieć ile prawidłowo się daje minut bana. Powodzenia, jeżeli skarga Waszym zdaniem nie była słuszna. Piszcie wtedy może dokładniejsze regulaminy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 3 Stycznia 2016 #377529 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 "Uzasadnienie: Admin dał graczowi bana na 5 min. (W regulaminie jest napisane, że 30 min.) i jeszcze się pytał czy coś mi nie pasuje. Do tego napisał coś w stylu "Uważaj bo też zaraz bana załapiesz". Chciałbym jeszcze" powinieneś się cieszyć że dostałeś bana ma 5 min a nie 30 Admin potraktował cię ulgowo a Ty jeszcze na niego skargę składasz ? a co do drugiego zdania " Do tego napisał coś w stylu "Uważaj bo też zaraz bana załapiesz". Chciałbym jeszcze dodać, że Swirusek co rundę stawiał miny w przejściach (wentylacji na de_rats_1337). masz na to jaki kol wiek dowód? chyba nie bo inaczej byś je przedstawił Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 3 Stycznia 2016 #377530 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi