Bialutkii Napisano 18 Czerwca 2017 #456064 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Witam dzisiaj dnia 18.06.2017 o godzinie 14:40 spotkałem się z przypadkiem próby bądź chęci kopiowania kluczy na serwerze. Wiem że kiedyś na tym modzie co jest wgrany z kluczami i skrzynkami można było je kopiować. A mianowicie gracz ASIOR chyba taki miał nick próbował/namawiał ludzi czy chcą kopiować klucze. Nie mówiąc o tym że miał od razu wgrane czity. Nie wiem czy da się na tej serwerowni kopiować kluczę ale jeżeli tak to chciałbym zgłosić tego typka. Na ostatnim z ssów jest jego SID oraz IP. Z pomocą dla UBT, Moderatora, Właściciela. PS: Jeżeli temat jest nie w tym dziale co trzeba to proszę go przenieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doc95 Napisano 19 Czerwca 2017 #456238 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Zbanowany, grał na wh :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Czerwca 2017 #456291 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi