>KlasaKolejowa< Napisano 20 Czerwca 2017 #456535 Napisano 20 Czerwca 2017 Nick: KlasaKolejowa Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): pierwszego admina miałem na sieci Cs-*****s.pl (sieć już nie istniejąca), było to z jakieś 8 lat temu. Znajomość AMXX (W skali 1-10): zależy, nie potrafię tylko wgrywać/tworzyć pluginów :p. Jako admin znam sporo przydatnych komend ;p // 7/10 Staż w CS-sie: 12 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Cóż, bardzo spodobał mi się ten serwer pod względem ludzi grających. Jeden z najstarszych serwerów jakie chyba znam Bardzo dobra ekipa adminów na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: codziennie jest to ponad godzinka Kontakt: steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/KlasaKolejowa/80.72.43.106:27027/
~Czarna~ Napisano 20 Czerwca 2017 #456539 Napisano 20 Czerwca 2017 Przykro mi ale nie i dobrze wiesz dlaczego Jako Admin tak samo bluzgałbyś każdego kto Cię zabije? Za bardzo ponosza Cię emocje. Druga sprawa to ban na BL'u. Admin ma dawać przykład i mieć czyściutkie konto. Inaczej gracze pomyślą, że jeżeli Admin ma bana na BL to sami też mogą się u nas odpalać Zmień steam, popracuj nad kulturą a może zmienie zdanie. >KlasaKolejowa< dodał reakcję 1
Kain Napisano 20 Czerwca 2017 #456568 Napisano 20 Czerwca 2017 Sory ale jestem na NIE, za krótko Cię znam a ten banik brzydko o Tobie świadczy. Pograj, daj poznać swoje lepsze Ja a droga będzie otwarta. >KlasaKolejowa< dodał reakcję 1
Malu Napisano 20 Czerwca 2017 #456576 Napisano 20 Czerwca 2017 Przypominam, że nie współpracujemy z dzieciakami oceniającymi na bl którzy dodadzą bana do bazy danych za piwo >KlasaKolejowa< dodał reakcję 1
mitusubaszi Napisano 20 Czerwca 2017 #456586 Napisano 20 Czerwca 2017 Jestem za okresem próbnym, zbliżają się wakacje więc aktywność adminów spadnie więc nowe siły się przydadzą.
SUNN. Napisano 28 Czerwca 2017 #457902 Napisano 28 Czerwca 2017 Cóż... Ciężko tutaj nawet dać okres próbny. 16 minut w ciągu ostatniego tygodnia na serwerze, nie ma mowy o adminie z taką aktywnością.
SUNN. Napisano 28 Czerwca 2017 #457903 Napisano 28 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
20 Cze
5
28 Cze
2
Najaktywniejsi w tym temacie
SUNN. 2 posts
Kain 1 post
~Czarna~ 1 post
>KlasaKolejowa< 1 post
Popularne Dni
20 Cze 2017
5 posts
28 Cze 2017
2 posts
Popular Posts
~Czarna~
Przykro mi ale nie i dobrze wiesz dlaczego Jako Admin tak samo bluzgałbyś każdego kto Cię zabije? Za bardzo ponosza Cię emocje. Druga sprawa to ban na BL'u. Admin ma dawać przykład i mieć czyściutkie
Kain
Sory ale jestem na NIE, za krótko Cię znam a ten banik brzydko o Tobie świadczy. Pograj, daj poznać swoje lepsze Ja a droga będzie otwarta.
Malu
Przypominam, że nie współpracujemy z dzieciakami oceniającymi na bl którzy dodadzą bana do bazy danych za piwo