>KlasaKolejowa< Napisano 20 Czerwca 2017 #456535 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Nick: KlasaKolejowa Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): pierwszego admina miałem na sieci Cs-*****s.pl (sieć już nie istniejąca), było to z jakieś 8 lat temu. Znajomość AMXX (W skali 1-10): zależy, nie potrafię tylko wgrywać/tworzyć pluginów :p. Jako admin znam sporo przydatnych komend ;p // 7/10 Staż w CS-sie: 12 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Cóż, bardzo spodobał mi się ten serwer pod względem ludzi grających. Jeden z najstarszych serwerów jakie chyba znam Bardzo dobra ekipa adminów na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: codziennie jest to ponad godzinka Kontakt: steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/KlasaKolejowa/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Czerwca 2017 #456539 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Przykro mi ale nie i dobrze wiesz dlaczego Jako Admin tak samo bluzgałbyś każdego kto Cię zabije? Za bardzo ponosza Cię emocje. Druga sprawa to ban na BL'u. Admin ma dawać przykład i mieć czyściutkie konto. Inaczej gracze pomyślą, że jeżeli Admin ma bana na BL to sami też mogą się u nas odpalać Zmień steam, popracuj nad kulturą a może zmienie zdanie. >KlasaKolejowa< dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 20 Czerwca 2017 #456568 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Sory ale jestem na NIE, za krótko Cię znam a ten banik brzydko o Tobie świadczy. Pograj, daj poznać swoje lepsze Ja a droga będzie otwarta. >KlasaKolejowa< dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Czerwca 2017 #456576 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Przypominam, że nie współpracujemy z dzieciakami oceniającymi na bl którzy dodadzą bana do bazy danych za piwo >KlasaKolejowa< dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitusubaszi Napisano 20 Czerwca 2017 #456586 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Jestem za okresem próbnym, zbliżają się wakacje więc aktywność adminów spadnie więc nowe siły się przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Czerwca 2017 #457902 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Cóż... Ciężko tutaj nawet dać okres próbny. 16 minut w ciągu ostatniego tygodnia na serwerze, nie ma mowy o adminie z taką aktywnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Czerwca 2017 #457903 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi