Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ` Bubu .

Doświadczenie (w byciu adminem): Doświadczenie mam spore, ponieważ byłam już kilka razy adminem na Codach.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10.

Staż w CS-sie: W cs gram od 4lat.

Steam / NonSteam: Steam.

Dlaczego Ty: Ponieważ mam doświadczenie i mam chęci do adminowania jak i do gry na tym serwerze, rano często nie ma admina na serwerze i niektórzy robią co chcą tak jak dziś gracz który mnie wyzywał, a nic nie mogłam zrobić, ponieważ nie było admina serwerze. Dopiero potem na forum zgłosiłam gracza i dostał bana.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na cs poświęcam sporo czasu, ale nie zawsze ponieważ nieraz trzeba ogarnąć w domu i pouczyć się troszkę, ale teraz będę więcej przesiadywała przed komputerem, ponieważ jutro zakończenie roku. :)

Kontakt: Steam/Forum/Fb (Ale rzadko podaje komuś.)

Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/` Bubu ./80.72.40.110:27027/ (Tak wiem słabe, ale mam range premium i jestem zwolniona z 10 godzin, ale te godziny nadrobię spokojnie.)

To żeś dała dylemat

+widzę Cię często na serwerze

+masz kulture

+wiek

- jesteś tak jakby "nowa"

- amx, ale się wszystkiego da poduczyć (szkoły teraz nie będzie)

- steam

Sam jestem obojętny co widać po + i -, decyzje pozostawiam

@Salutek, @1lemon1, @*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* i @.:lHlQlAl:.

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...