DI@BELEK Napisano 28 Czerwca 2017 #457911 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Nick: DI@BELEK Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): W 2015 byłem przez sześć miesięcy adminem na cod 45k na multi-head. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Coś koło pięciu lat nie licząc nowszych wersji cs'a. Steam / NonSteam: NS (w najbliższym czasie kupie) Dlaczego Ty: Byłem tu już kiedyś administratorem, dokładnie dwa lata temu.. Przyszły wakacje to mam trochę czasu aby pograć na serwerze i znowu pomóc przy czymś. Jestem dość doświadczony, w 2015 ten serwer był już strasznie rozwinięty i ogarnięcie go było nie lada wyzwaniem. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz podejrzewam że od rana tak z trzy godzinki, a potem z wieczora cztery. Kontakt: Forum PW, gg: 51730687 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/DI@BELEK/80.72.40.110:27027/ PS: Poprawię czas na gs, przegrane mam łącznie 8000 minut więc to sporo. Grałem też na innych nickach, ale nie w takich ilościach aby tu pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 28 Czerwca 2017 #457915 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Witaj z powrotem pamietam ciebie ale jestem jak narazie na nie: grasz dopiero od 2 dni od powrotu daj poznac sie nowym graczom a tak to wszystko jest dobrze nie mam zastrzezen DI@BELEK i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 28 Czerwca 2017 #457922 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Na tak. Sporo grasz ostatnio udzielasz sie na forum. Kulturamoże być znaj moje dobre serce Edytowane 5 Lipca 2017 przez Darshil DI@BELEK i MartyN dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
` Bubu . Napisano 28 Czerwca 2017 #457930 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Na Nie. -Grasz dopiero 2 dni od powrotu. -Daj się poznać nowym graczom. -Pograj z nami i pokaż, że ci zależy. -Zbyt szybko te podanie po powrocie. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Czerwca 2017 #457933 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Zgłoś się za tydzień to otworzę ponownie podanie. Póki co zamykam, a Ty nadrób aktywność i pograj trochę, bo dopiero co wróciłeś na serwer. DI@BELEK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 5 Lipca 2017 #459317 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Aktywność poprawiona, otwieram podanie. Zapraszam do wypowiedzi. DI@BELEK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 5 Lipca 2017 #459385 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Na tak -amx -pokazałeś sie na serwerze od dobrej strony -gt poprawiłeś -kontakt -byłeś już adminem DI@BELEK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 5 Lipca 2017 #459429 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Jestem na Tak. Zgłasza na u@. GT poprawione godzinki są. Nie widzę banów. Powodzenia. DI@BELEK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 5 Lipca 2017 #459433 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Na Tak +Zglasza na u@ +wiek +ogarniety +rozmowny +pomaga innym graczom powodzonka DI@BELEK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
` Bubu . Napisano 6 Lipca 2017 #459619 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Na tak. +Wiek. +Staż. +Amx. +Pomaga graczom. +Gt. +Byłeś już adminem. +Kontakt. DI@BELEK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 8 Lipca 2017 #459842 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Na tak +kultura +nie ma z nim problemów +zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 9 Lipca 2017 Autor #460024 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Przez ostatnie dni słaba aktywność przez sprawy rodzinne, od jutra będzie wszystko w normie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Lipca 2017 #460030 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Zgłoś się na PW z nickiem i hasłem. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Lipca 2017 #460032 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi