Kudeł Napisano 30 Czerwca 2017 #458411 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Nick: SpR!nT^^ Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie byłem adminem ale mam kontakt z adminami na Ts3 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Zostałem namówiony przez Jelfe bo powiedział ze ogarniam to i że dam sobie rade Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 7-8h Kontakt: Fb, Forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Spr!Nt^^/91.224.117.52:27140/ HarryPotter dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarryPotter Napisano 30 Czerwca 2017 #458417 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 wiek + doświadczenie+ znajomości+ staż+ gra na serwerze długi czas+ kontakt+ Teamspeak+ Kudeł dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 30 Czerwca 2017 #458418 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Tak +doświadczenie +Aktywność +Bardzo długa gra na jednym serwerze +opanowany +mikro +kultura +TS3 +znajomość regulaminu Kudeł i HarryPotter dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shoarama ^^ Napisano 30 Czerwca 2017 #458434 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 +Amx +wiek +jest botem +mikro +kultura HarryPotter i Kudeł dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NexyeR Napisano 1 Lipca 2017 #458466 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Jak dla mnie bardzo dobry kandydat na admina. - Ma 18 lat i jest bardzo spokojny, kultularny - Ma stały kontakt z nami na Tsie i gra regularnie, gdy tylko znajdzie czas -AMX w porządku, a jeśli bdz chciał się czegoś dowiedzieć to do pomocy ma Jelfę i mnie - Kolejny + to jego staż na serwerze Jak pisałem już wcześniej bardzo dobry kandydat. Kudeł dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komil#TZN Napisano 1 Lipca 2017 #458504 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Mój głos może teraz mało znaczy ale polecam tego pana pod każdym względem choć wiem iż ten staż w grze to troszke nadciągnięty Kudeł dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 2 Lipca 2017 #458726 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Jestem na tak + Opanowana, sympatyczna osoba + Jest prawie zawsze podczas gry na ts + Trochę go już znam + Dobrze gra + Z amx pomożemy jeśli tylko będzie trzeba +/- Nie wiem czy chce być adminem skoro Jelfa namawiać musiał Pozdrawiam Kudeł dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
✪ sceron Napisano 3 Lipca 2017 #458906 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 NA WIELKIE TAAAK !! +Nawet umie grać +Mikro +Mutacja +Staż + AMX +GT +Aktywność +Jest na tsie często Pozdrawiam SceroN Kudeł dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NexyeR Napisano 12 Lipca 2017 #460499 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Sprawdzi ktoś to podanie ? @happy @SUNN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 12 Lipca 2017 #460503 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoś się z nickiem i hasłem do admina, dostaniesz 14 dni okresu próbnego. Po otrzymaniu rangi zapoznaj się z tematami w dziale admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 12 Lipca 2017 #460506 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi