KillForFrag Napisano 3 Lipca 2017 #458896 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Nick:KillForFrag Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na 2 serwerach na Cs go mod (inna serwerownia) Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-7 Staż w CS-sie:Pod tym nickiem gram może 2-3 Msc a pod innym nickiem grałem 6 lat Steam / NonSteam:NonSteam, ale Steam mogę kupić w każdej chwili Dlaczego Ty:Ja ponieważ jest mało adm lub admini nie pojawiają się kiedy ja gram a wkurzają mnie cziterzy , Chce pomóc serwerowi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tygodniówkę wyrabiam Kontakt:Forum ,Steam -KillForFrag Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/KillForFrag/80.72.40.110:27008/ PUNKT 7 regulaminu , paragraf "posty" - kolor czerwony i zielony sa zabronione - edytuj temat, a ja upominam / z.r.a.z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 3 Lipca 2017 #458907 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 +/-Znany może nie lubiany -Ns -/+Adminów trochę już jest +Aktywność +Doświadczenie Jestem za okresem próbnym dwu tygodniowym KillForFrag dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Lipca 2017 #458925 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) Ja jestem na NIE -NS -wiek -na tym gt nie masz nawet 50h -brak znajomości regulaminu, co widać w bansie @Gustaw Edytowane 3 Lipca 2017 przez breed KillForFrag dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 3 Lipca 2017 #458926 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Na NIE -NS -wiek ----Nie znasz regulaminu co widać po banach Przeczytaj dokładnie regulamin i nie złam regulaminu przez miesiąc i złóż podanie KillForFrag dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 3 Lipca 2017 #458928 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 - Wiek - Kultura. Popracuj nad tym bo często przymykam na to oko - Znajomość regulaminu leży. Widać w bansie. Notorycznie łamie regulamin. - Brak Steam - Brak godzin w GT Na nie. KillForFrag dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 3 Lipca 2017 #459027 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 +/- wiek - GT - NS przeklnąć każdy może no ale ty obrażasz a to już coś innego Brak steam wyklucza cie z posady admina, jest 1 admin ale to wyjątek. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lipca 2017 #459063 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Brak zastosowania się do kryteriów oraz wzoru. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lipca 2017 #459064 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 7 Lipca 2017 #459669 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=27371 <--- gracz ma aktywnego bana za screenshoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi