Dafuq+ Napisano 3 Lipca 2017 #458936 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) Nick: Dafuq+ Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Brak Znajomość AMXX (W skali 1-10): Znam komendy a więc 5/10 Staż w CS-sie: Kilka lat, za dużo żeby można było zliczyć Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Jestem prawiczkiem w administrowani,każdy kiedyś zaczynał, ja chcę zacząć na Multi-Head, nie wdaję się w kłótnie na serwerze jak i pomagam w każdym przypadku gdy widzę że jakiś inny gracz ma pytanie na które mogę udzielić odpowiedzi, a także być wzorem dla innych osób którzy na nim graja ( chodzi o zachowanie , kulturę jak i grę FairPlay). Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Raczej jestem codziennie, jak gra się klei to ładne 2 godziny, ale żaden ze mnie nolif, mam też życie prywatne. Kontakt: GG, FB, Tel. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Dafuq%2B/91.224.117.82:27130/ Proszę zamknąć temat napisałem podanie na zły go mod Edytowane 3 Lipca 2017 przez Dafuq+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 3 Lipca 2017 #458952 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Jestem na NIE - pierwszy raz widzę kolegę na forum - nie widziałam kolegi na serwerze - brak doświadczenia - 2h gry jak na admina to moim zdaniem za mało - patrząc na GT, grałeś na #7 a nie na #5 Spróbuj jak trochę pograsz i dasz się poznac... Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi