Bacior Napisano 10 Lipca 2017 #460214 Udost臋pnij Napisano 10 Lipca 2017 (edytowane) Wiek: 19 STEAM_ID:STEAM_0:4:1928203891 Link do BanID: Posiadam konto Steam lecz bez Gry Cs 1.6 a gdy daje SID do banidu to si臋 nawet nie chce za艂adowa膰 ...聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: My艣l臋, 偶e spore lecz nie mi to ocenia膰 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze za pierdo艂y Dlaczego Ty?: My艣l臋, 偶e m贸g艂 bym pom贸c innym cz艂onkom UBT w sprawdzaniu demek, ss'贸w czy te偶 banowaniu zg艂oszonych graczy je偶eli zg艂oszenie jest s艂uszne 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: no na forum jestem tak naprawd臋 ci膮gle aktywny na telefonie zawsze gdy kto艣 dodaje jakiego艣 posta z moj膮 osob膮 reaguje a na laptopie jestem ze 2/3h dziennie czasami wi臋cej 聽 Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): Prawie聽 Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): Prawie聽 Co艣 od siebie: No to ten聽tego jestem Maciek mam nick Bacior czego by艣cie pewnie nie wiedzieli jak bym was nie u艣wiadomi艂 聽艣wirki bajerki. Gram u was ju偶 od jakiego艣 czasu wci膮gn膮艂 mnie ten serwer po pewnym przegranym czasie spr贸bowa艂em swoich si艂 w podaniu na admina co przynios艂o pozytywne efekty. za mojej kadencji na tutejszym forum nie by艂o ze mn膮 problem贸w na forum czy te偶 serwerze powierzone mi obowi膮zki wykonuje jak najlepiej si臋 da.聽 Ps. Co do tego Steam. B臋d臋 zak艂ada艂 nowe konto steam tylko z zakupionym cs'em 聽 聽 @El Mafioso Jak by艣 si臋 doczyta艂 to w wymaganiach pisze Wyt艂uszczony "CZERWONY" Tekst kt贸ry M贸wi obowi膮zkowo posiada膰 konto STEAM (Powiedz mi gdzie tam masz napisane "z aktywn膮 gr膮 cs 1.6")聽 Edytowane 10 Lipca 2017 przez Bacior Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽El Mafioso Napisano 10 Lipca 2017 #460219 Udost臋pnij Napisano 10 Lipca 2017 (edytowane) 59 minut temu, Bacior napisa艂: 聽 Link do BanID: Posiadam konto Steam lecz bez Gry Cs 1.6 a gdy daje SID do banidu to si臋 nawet nie chce za艂adowa膰 ...聽 聽 S臋dzia: Czy 艣wiadek ma co艣 do dodania? 艢wiadek: Nie, materia艂 dowodowy m贸wi sam za siebie. S臋dzie: Zamykam rozpraw臋. 聽 Po tym jednym zdaniu przesta艂em czyta膰 dalej. No way @Bacior聽ROZWINI臉CIE TEMATU DLA NIEKUMATYCH ( czyt, Ty ) Link do BanID: Posiadam konto Steam lecz bez Gry Cs 1.6 a gdy daje SID do banidu to si臋 nawet nie chce za艂adowa膰 ...聽 Je艣li dalej nie b臋dziesz wiedzia艂 o co chodzi wrzuc臋 sequel. 聽 聽 Edytowane 10 Lipca 2017 przez El Mafioso Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Lipca 2017 #460324 Udost臋pnij Napisano 11 Lipca 2017 Jak bd mia艂 konto steam i to czyste to wtedy zapraszam z podaniem. A w tym momencie.聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Lipca 2017 #460325 Udost臋pnij Napisano 11 Lipca 2017 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi