GraczGutek Napisano 31 Grudnia 2015 #376027 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Nick:Gutek Wiek:14 Data rejestracji na forum:31.05.2015 Czas spędzony na forum:4 dni Doświadczenie w ocenianiu:przydaję się w ocenianiu ss Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Nie jeszcze nie obsługiwałem Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Raz żeby wstawić ss'y na Forum Dlaczego Ty?:Przydaje się w różnych sprawach na serwerze w ocenianiu demek Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:6/5 godzin dziennie Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)Może być żebyście mogli mnie sprawdzić Coś od siebie:Lubie grać w Counter Strike, Counter Strike Global Offensive i mam przegrane w Counter Strike 1.6 2 lata a w Cs: Go 6 miesięcy. Mam nadzieje że to podanie zostanie zaakceptowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 31 Grudnia 2015 #376028 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi