Sylwia^^ Napisano 31 Grudnia 2015 #375939 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Nick: Sylwia^^ Wiek: 16lat Data rejestracji na forum: 04.10.2015r. Czas spędzony na forum: 8dni 10h 54min Doświadczenie w ocenianiu: Myślę, że dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak jako opiekun od czasu do czasu muszę w nim trochę spędzić czasu Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tylko za pingi niestety Dlaczego Ty?: Myślę, że przydam się do pomocy Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Do 2h dziennie Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Jestem osobą, która szybko się uczy i chcę jakoś uczestniczyć w życiu forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 31 Grudnia 2015 #375970 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Skasuj najpierw pare wiadomosci w skrzynce odbiorczej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 1 Stycznia 2016 #376741 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi