CI4ST3K Napisano 31 Grudnia 2015 #375931 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Nick: NaWypasie Wiek: 15 Data rejestracji na forum: 10 paź 2015 Czas spędzony na forum: 8 dni 16 godzinek ^^ Doświadczenie w ocenianiu: Myślę, że dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie ale chciałbym się nauczyć. Zawsze musi być ten 1 raz Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak przez przypadek. Dlaczego Ty?: Przyda Wam się pomoc, którą Wam dam, a ja nauczę się nowych rzeczy Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Zależy, przynajmniej 1 godzinka. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Jestem bezkonfliktowy, lubie uczyć się nowych rzeczy, dlatego składam podanie. Lubie piłke, sporo też czasu spędzam w internetach Lubie pomagać i pilnować porządku ^^ ~~~~~~~~ Zapro poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 1 Stycznia 2016 #376488 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 3 Stycznia 2016 #377887 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi