sizeN Napisano 31 Grudnia 2015 #375899 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Nick:sizeN Wiek:18 Data rejestracji na forum:05.12.2015 Czas spędzony na forum:16h Doświadczenie w ocenianiu:Doświadczenie jest byłem dużo razy w UnBan Team problemu z tym nie mam Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Oczywiście Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Chciałbym pomoc, Potrzebujecie na to stanowisko parę osób, myślę że razem będzie nam się dobrze współpracowało Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2 godzinki Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)Niestety Nie. Coś od siebie: Nazywam się Szymon trenuje piłkę nożną, w wieku 16 lat na innym forum byłem w UnBan Team, problemów nie było.Myślę że mogę się przydać, mam w tym jakieś doświadczenie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 1 Stycznia 2016 #376473 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 1 Stycznia 2016 #376755 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie:Zapraszam do złożenia podania za dwa tygodnie Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi