Szymuś (hax) Napisano 19 Lipca 2017 #461889 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Nick: Szymuś :* ( znany nick często na nim biegam na aimie oraz speedhacku) Wiek: 20 lat ( Młoda dupa ze mnie jeszcze ) Doświadczenie (w byciu adminem): Doświadczenie ? 100/10 "AJSZTAJN" przy mnie to głupek ! Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 ( sam tworze, programuje aimboty,wh, oraz spinboty ) także 10! xDD Staż w CS-sie: No już będzie hoohohohoh z 5 lat grania na czitach Steam / NonSteam: Bez steama jestem, bo na steamie bym dostał VACA za czity! Dlaczego Ty: Dlaczego ja? bo jestem najbardziej znanym cziterem w polsce? helloł ? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: A co was to interesuje? zajmijcie sie swoimi sprawami kurfa.. Kontakt: FB, ale nie podam wam bo was nie lubie link do gametracera : A CO TO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winn3R Napisano 19 Lipca 2017 #461890 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 no chyba nie z tego co wiem to masz dużo AB , dzisjaj mówiłeś że umiesz się sam odbanować , kultury to ty nie masz za grosz , łamiesz regulamin , więc jestem na Wielkie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VR1 Napisano 19 Lipca 2017 #461891 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 jestem na nie grałeś dziś na aimie rano na wielkie NIE !!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi