Jack_Black Napisano 20 Lipca 2017 #462073 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Witam, otóż sprawa jest taka, że zniknął mi klan. Był tam 9 lvl, nazywał się Undead Raiders. Jak to się stało? A no tak, że dodałem nijakiego Bl4dego, potem patrze, a mój klan ma nazwę Bl4ade Mordy, ja jestem jego włascicielem. Straciłem lvl klanu oraz swoich członków. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 20 Lipca 2017 #462084 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Czy ja wiem czy o taką blachostke warto zakładać temat, rozumiem gdybyś miał <20 lvl klanu wtedy można o tym pisać, że ktoś w jakiś sposób Ci go ukradł bądź usunął, a wygląda mi to na to, że albo dałeś mu lidera klanu który umożliwia zmienienie nazwy klanu lub ktoś wszedł Ci na konto i po prostu dał mu. Sam nie wiem kogo tu oznaczyć i czy da się w jakikolwiek sposób temu jakoś zaradzić. Z racji, że Gustaw ma urlop to może @happy @Ania ;) @Inte Tillgänglig Danke:* będziecie wiedzieli co z tym zrobić bo ja nie mam zielonego pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 20 Lipca 2017 #462085 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Widać gracz zmienił nazwe klanu a po prostu klan tak jakby sam sie zresetował jakbyś założył od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 20 Lipca 2017 #462087 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Ogólnie zniknęły prawie wszystkie klany, nie tylko wasz zostały 2 bodajże Bl4dY akurat zakładał swój klan jak ja byłem na serwie, więc on nic nie zbugował. Tak jak napisałem klany się zbugowały i to nie jest wina danego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack_Black Napisano 20 Lipca 2017 Autor #462135 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Dobra, skoro nie ma na to rady, nie będę drążył dalej tego tematu. Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi