MarO ! :D Napisano 22 Lipca 2017 #462564 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Nick: MarO ! Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na JB, DD2. Więc uważam że doświadczenie mam duże. Dlatego myślę że bede idealny kandydatem na to stanowisko. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 Staż w CS-sie: Ponad 7 lat zaczołem gdy miałem 10 Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Dlatego że widze nie raz cziterów, toxic graczy którzy gdy tylko wejdą odrazu wyzywają na czacie jak i przez mikro. Oraz gdy widzę te dzieci które się odzywają gdy dojrzali gracze zwracają mu uwage. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Powiem szczerze i otwarcie jestem lekkim no life hehe i moge nawet 12 h dziennie gdy mam wolne od pracy a to to 7-8 h Kontakt:Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/MarO ! %3AD/80.72.40.110:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Lipca 2017 #462565 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Ohoho, chłopaku Drogi. Chyba się znacznie pospieszyłeś z tym podaniem. Grasz na serwerze od dziś, a to jest zdecydowanie za wcześnie, przecież nikt Cię nie zna. Następnym razem zanim zaczniesz pisać podanie zapoznaj się z kryteriami: * Minimum 7 godzin spędzone na serwerze w ciągu tygodnia * Minimum 30 godzin przegrane * Obowiązkowe konto STEAM WD 40 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Lipca 2017 #462566 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi