InvectiuS Napisano 11 Kwietnia 2016 #417846 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Nick:InvectiuS Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem): Było kilka serwerów na których byłem Adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie:okolo 5-6 lat ( z przerwami ) Steam / NonSteam: niestety NS Dlaczego Ty: Dlaczego ja ?? Hmm Ponieważ poświęcam moim zdaniem dużo czasu na granie w CS oczywiście na Multi Head 45k tylko i wyłącznie ( na GT to widać ) , staram się być miły i uprzejmy , pomagać innym graczom , pożartować ale jak wiadomo też bez skazy nie jestem zdarza się mi przeklinać w szczególności gdy jakiś cheater gra a nie ma admina ale kto by się nie zdenerwował . Nie będę się rozpisywał większość graczy na serwerze mnie już zna a także wiem że podanie nie powinno być długie lecz konkretne . Mogę obiecać postaram się być dobry , uczciwym i sprawiedliwym Adminem i będę bardzo dobrze wykonywał swoje zadanie . Pozdrawiam InvectiuS )))) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Staram się jak najwięcej jakieś 3-5h dziennie Kontakt:Forum / Ts / Na wasze życzenie może być GG Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/InvectiuS/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 11 Kwietnia 2016 #417843 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 jestem na tak -aktywny -doswiadczony -amx -widzialem 3 bany ale kazdemu sie zdarza -zgłasza na u@ -potrzebujemy adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 11 Kwietnia 2016 #420608 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Tez jestem na TAK. +miales bany za kulturke ale ostatnio sie poprawiles nie widze zebys obrazal. +aktywny na U@ +wiek +gt -ban za txt ale nie ma ludzi bez skazy;] +za wiek +podanie tez mi sie podoba' Zycze powodzenia i rownie wielkiej aktywnosci jak dotychczas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 11 Kwietnia 2016 #422093 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Też się zgadzam! +Wiek +Kontakt +Staż +amx +GT +/-Kilka banów, ale jest to chyba najlepsze podanie z tych co były Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 11 Kwietnia 2016 #417783 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Jestem na tak -wiek -amx -aktywność -przekonujące podanie podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper321 Napisano 11 Kwietnia 2016 #417797 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Też jestem na TAK -Znany -Aktywny -Amx Powodzenia Jak dla mnie nadasz się Camper321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwojaMatka Napisano 11 Kwietnia 2016 #422135 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Zastanówmy się -aktywny -amx -wiek -kultura bez problemów -długi staż -sporo się rozpisałeś aż przykro odmówić -Fajnie się z nim gra -kochany przez graczy <3 JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 12 Kwietnia 2016 #422262 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi