Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]admin

Marijuana.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Mαяιjuαиα.

Doświadczenie (w byciu adminem):Mam nie za duze ale wiem oco w Tym chodzi =)

Znajomość AMXX (W skali 1-10):8

Staż w CS-sie:Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty:Gram duzo w nocy a bardzo malo adminow jest tez na tym serwerze

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5h-8h dziennie

Kontakt:Steam

Link do GameTracker'a:

Twój link GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Mαяιjuαиα./80.72.43.106:27027/

Przykro mi jestem na NIE. Twoja kultura na serwerze pozostawia wiele do życzenia co potwierdzają liczne bany, a jak sam wiesz admin ma dawać przykład.

- Wchodzenie raz dziennie na forum;

+  Minimum 16 lat;

+ Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;

- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich;

- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym;

- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;

+ Minimum 100h przegrane na serwerze;

+ Obowiązkowo aktywne konto steam;

+ Posiadanie mikrofonu;

mar.PNG

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Przykro mi Maryś ale NIE. Totalnie nie panujesz nad swoimi emocjami na serwerze i doskonale o tym wiesz ;) Wyzywasz graczy, nadmiernie przeklinasz i nawet nie byłabym za okresem próbnym ponieważ myślę, że zamiast poprawy to Twoja porywczość i brak kultury przełożyłaby się na adminowanie i źle by się to mogło dla Ciebie skończyć. Popracuj troszkę nad sobą, pokaż, że potrafisz i że chcesz się zmienić po to żeby pomóc nam na serwerze a wtedy zmienię zdanie ;)

• Weteran MH

Patrzałem w logi to szału nie ma chyba że przez mikro przeklina:

07/23/2017 - 03:08:28: *DEAD* Mαяιjuαиα. : PING !!! k***a

07/24/2017 - 13:15:27: Mαяιjuαиα. : cele cwele

07/24/2017 - 11:55:36: *DEAD* Mαяιjuαиα. : k***a OGAR TE fb kolego dobrze ci radze!!
07/25/2017 - 13:04:38: Mαяιjuαиα. : loda mi zrob

Logi z ostatnich 4 dni. Bogatej listy nie ma, emocje każdemu się dadzą. Tylko mam trzy prośby:

1 godzinę temu, Marijuana. napisał:

hahah ok 

Nie komentujemy swoich podań w ten sposób. Za to masz już upomnienie. 

Druga prośba podaj mi twój SID a trzecia to podaj link do GT i zrób to wszystko w podaniu poprzez opcję "edytuj" 

Dziś kolejny kick za kulturę @~Czarna~ dziękuję. @Kain ranga może zmieni, ale dostać range musi pokazać że mu zależy i się zmienić. 

Jak ogarniesz kulturę i admini w to dostrzegą wtedy złóż podanie. Z brakiem kultury nigdy nikogo nie przyjmujemy na adminów. 

• Weteran MH

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...