Marijuana. Napisano 26 Lipca 2017 #463234 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Nick:Mαяιjuαиα. Wiek:26 Doświadczenie (w byciu adminem):Mam nie za duze ale wiem oco w Tym chodzi =) Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Gram duzo w nocy a bardzo malo adminow jest tez na tym serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5h-8h dziennie Kontakt:Steam Link do GameTracker'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkasia Napisano 26 Lipca 2017 #463248 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Twój link GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Mαяιjuαиα./80.72.43.106:27027/ Przykro mi jestem na NIE. Twoja kultura na serwerze pozostawia wiele do życzenia co potwierdzają liczne bany, a jak sam wiesz admin ma dawać przykład. - Wchodzenie raz dziennie na forum; + Minimum 16 lat; + Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; + Minimum 100h przegrane na serwerze; + Obowiązkowo aktywne konto steam; + Posiadanie mikrofonu; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 26 Lipca 2017 #463260 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Gracz bardzo aktywny ale i bardzo nerwowy. Popracuj nad emocjami, czasem ugryź się w język a na pewno dostaniesz szansę. A może okres próbny? Może ranga Go trochę zmieni? Marijuana. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Lipca 2017 #463285 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Przykro mi Maryś ale NIE. Totalnie nie panujesz nad swoimi emocjami na serwerze i doskonale o tym wiesz Wyzywasz graczy, nadmiernie przeklinasz i nawet nie byłabym za okresem próbnym ponieważ myślę, że zamiast poprawy to Twoja porywczość i brak kultury przełożyłaby się na adminowanie i źle by się to mogło dla Ciebie skończyć. Popracuj troszkę nad sobą, pokaż, że potrafisz i że chcesz się zmienić po to żeby pomóc nam na serwerze a wtedy zmienię zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marijuana. Napisano 26 Lipca 2017 Autor #463310 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 hahah ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 26 Lipca 2017 #463325 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Patrzałem w logi to szału nie ma chyba że przez mikro przeklina: 07/23/2017 - 03:08:28: *DEAD* Mαяιjuαиα. : PING !!! k***a 07/24/2017 - 13:15:27: Mαяιjuαиα. : cele cwele 07/24/2017 - 11:55:36: *DEAD* Mαяιjuαиα. : k***a OGAR TE fb kolego dobrze ci radze!! 07/25/2017 - 13:04:38: Mαяιjuαиα. : loda mi zrob Logi z ostatnich 4 dni. Bogatej listy nie ma, emocje każdemu się dadzą. Tylko mam trzy prośby: 1 godzinę temu, Marijuana. napisał: hahah ok Nie komentujemy swoich podań w ten sposób. Za to masz już upomnienie. Druga prośba podaj mi twój SID a trzecia to podaj link do GT i zrób to wszystko w podaniu poprzez opcję "edytuj" Dziś kolejny kick za kulturę @~Czarna~ dziękuję. @Kain ranga może zmieni, ale dostać range musi pokazać że mu zależy i się zmienić. Jak ogarniesz kulturę i admini w to dostrzegą wtedy złóż podanie. Z brakiem kultury nigdy nikogo nie przyjmujemy na adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 26 Lipca 2017 #463341 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi