Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry: [TeamBGM] TheFlorin

Godzina, data zdarzenia: 11:20:01 - 26.07.2017 

Mapa:  de_dust2

STEAM_ID / IP: 'STEAM_0:4:1616455518'

Uzasadnienie:Dostałem bana za to że buguje niby skrzynki skoro ja tego nie umiem i mówili że to naprawili :) Gram na 2 koncie bo doszedłem to TeamBGM więc mam skiny z tamtego konta :) Na tamtym koniec miałem dobre skiny które podostawałem od różnych osób które znam i szanuje. Proszę o odbanowanie, ponieważ ja nic nie zrobiłem :) 

Pozdrawiam :) 

Napisano (edytowane)

Jestem osobą, która cię banowała i nie możliwym jest że 2 tygodnie po resecie masz legendarne skiny do wszystkich broni + Kose jest wiele wiele więcej osób, które posiadają wszystkie skiny jako gracz [TeamBGM] automatycznie stajesz się podejrzanym o bugowanie case iż to ten "Klan" że tak to ujmę wprowadzał chaos i zamęt na serwerze ze skrzynkami i skinami tyle z mojej strony + jak możesz to podaj stary Nick 

/eddit 

od razu po resecie Rynek ani komenda /zamień nie były zablokowane więc można było bugować na chwilę obecną już nie da się bugować iż są po blokowane te komendy. 

Edytowane przez Bacior
Napisano

@[TeamBGM] TheFlorin Powiem Ci tak ja nie decyduję czy ty dostaniesz UB czy Nie dla mnie każdy gracz z nicku [TeamBGM] jest podejrzany o kopiowanie iż każdy z tego Klanu ma Legendarne skiny czy kosy najbardziej mnie dziwi w jaki sposób 10 kos na serwerze w 2 tygodnie. Gdy was nie było mówię o [TeamBGM] wszystko było cacy 3 kosy na serwerze na 20 tysięcy graczy a jak wy się pojawiliście to nagle wszyscy mieli po 10 kos po 20 takich samych skinów po prostu brak słów decyzja należy do was. 

@:.Aureox:. @happy #URLOP @Bezzi

Napisano

@Bacior To też ci coś powiem ja jestem w tym "Klanie" od dziś grałem jedną mapę de_eldorado było wszystko dobrze :) Potem zagrałem na mapie de_dust2 a tu ban. Powiem ci tak nigdy nie kopiowałem skrzynek i nigdy tego nie bd robił bo po prostu tego nie umiem. Nie wiedziałem o takich problemach [TeamBGM] na ci przysięgam że od dziś jestem w tym klanie. Jeżeli można to byś pogadał z kimś kto mógłby mnie odbanować bo ja nic nie robię złego poprostu gram :/ Na tamtym koncie miałem staty 987 - 873 chyba więc to nie jest duża różnica. :) Więc proszę cię pogadaj z kimś kto może mnie odbanować.

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...