[TeamBGM] TheFlorin Napisano 26 Lipca 2017 #463253 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Twój nick podczas gry: [TeamBGM] TheFlorin Godzina, data zdarzenia: 11:20:01 - 26.07.2017 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 'STEAM_0:4:1616455518' Uzasadnienie:Dostałem bana za to że buguje niby skrzynki skoro ja tego nie umiem i mówili że to naprawili Gram na 2 koncie bo doszedłem to TeamBGM więc mam skiny z tamtego konta Na tamtym koniec miałem dobre skiny które podostawałem od różnych osób które znam i szanuje. Proszę o odbanowanie, ponieważ ja nic nie zrobiłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 26 Lipca 2017 #463255 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) Jestem osobą, która cię banowała i nie możliwym jest że 2 tygodnie po resecie masz legendarne skiny do wszystkich broni + Kose jest wiele wiele więcej osób, które posiadają wszystkie skiny jako gracz [TeamBGM] automatycznie stajesz się podejrzanym o bugowanie case iż to ten "Klan" że tak to ujmę wprowadzał chaos i zamęt na serwerze ze skrzynkami i skinami tyle z mojej strony + jak możesz to podaj stary Nick /eddit od razu po resecie Rynek ani komenda /zamień nie były zablokowane więc można było bugować na chwilę obecną już nie da się bugować iż są po blokowane te komendy. Edytowane 26 Lipca 2017 przez Bacior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[TeamBGM] TheFlorin Napisano 26 Lipca 2017 Autor #463257 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Mój stary nick to TheFlorin bez tego klanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[TeamBGM] TheFlorin Napisano 26 Lipca 2017 Autor #463258 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 A jeżeli można spytać to odzyskam jeszcze to konto [TeamBGM] TheFlorin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 26 Lipca 2017 #463261 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Co wy robicie? @Bacior skoro banowałeś, to masz 24h na przedstawienie dowodów na to, że gracz buguje przedmioty. Czas start! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 26 Lipca 2017 #463262 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 @[TeamBGM] TheFlorin Powiem Ci tak ja nie decyduję czy ty dostaniesz UB czy Nie dla mnie każdy gracz z nicku [TeamBGM] jest podejrzany o kopiowanie iż każdy z tego Klanu ma Legendarne skiny czy kosy najbardziej mnie dziwi w jaki sposób 10 kos na serwerze w 2 tygodnie. Gdy was nie było mówię o [TeamBGM] wszystko było cacy 3 kosy na serwerze na 20 tysięcy graczy a jak wy się pojawiliście to nagle wszyscy mieli po 10 kos po 20 takich samych skinów po prostu brak słów decyzja należy do was. @:.Aureox:. @happy #URLOP @Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[TeamBGM] TheFlorin Napisano 26 Lipca 2017 Autor #463265 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 @Bacior To też ci coś powiem ja jestem w tym "Klanie" od dziś grałem jedną mapę de_eldorado było wszystko dobrze Potem zagrałem na mapie de_dust2 a tu ban. Powiem ci tak nigdy nie kopiowałem skrzynek i nigdy tego nie bd robił bo po prostu tego nie umiem. Nie wiedziałem o takich problemach [TeamBGM] na ci przysięgam że od dziś jestem w tym klanie. Jeżeli można to byś pogadał z kimś kto mógłby mnie odbanować bo ja nic nie robię złego poprostu gram Na tamtym koncie miałem staty 987 - 873 chyba więc to nie jest duża różnica. Więc proszę cię pogadaj z kimś kto może mnie odbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[TeamBGM] TheFlorin Napisano 26 Lipca 2017 Autor #463266 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 @Th3End Ja nie bugowałem żadnych skrzynek tylko dostałem od różnych graczy którym nie były potrzebne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 26 Lipca 2017 #463270 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 @Th3End Proszę o odbanowanie gracza, z powodu braku dowodów na niego przyznaję się do błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 26 Lipca 2017 #463271 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi