Cytrustop1 Napisano 8 Sierpnia 2017 #465665 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Cześć, jestem ciekaw opinii doświadczonych graczy na serwerze cod mod 200 o klasę. Może zbędny temat, ponieważ mogę wejść na serwer przelecieć wszystkie klasy i dopasować do siebie która mi odpowiada. Jednak dawno nie grałem na tak nisko lvl'owym codzie także pytanie do was: -Jaką klasę premium polecacie i dlaczego ona? Dodam, że nie chcę grać z jakimś scoutem bo mi się znudził zwyczajnie Tak więc proszę o pomoc w doborze klasy oczywiście chodzi mi o najlepszą klasę! `KinG` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 8 Sierpnia 2017 #465679 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Hmmm, każda klasa jest dobra. Najbardziej polecam Ci: Zabójcę, Imigranta i S.T.A.L.K.E.R.A lub ewentulanke jeśli byś chciał pograć z awp to Kapitan. Cytrustop1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cytrustop1 Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor #465680 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Dzięki za odpowiedź. Lecę sprawdzić te klasy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 8 Sierpnia 2017 #465685 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 bierz ninje, fajna zabawa i poza tym zobaczysz jaki bedzie placz na serwerze, aquax najbardziej sie ucieszy z tego zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 8 Sierpnia 2017 #465686 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Osobiście polecam Kapitana, konspiranta oraz Stalkera. Tymi 3 klasami gram na zmianę i według mnie są świetne. Pamiętaj tylko, że każdy ma inny styl gry także i ty, więc graj klasa która Ci będzie dobrze szło nie ważne co mówią o niej inni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cytrustop1 Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor #465687 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Ok super dzięki za wypowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Sierpnia 2017 #465698 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi