Grestian Napisano 30 Grudnia 2015 #375450 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 12.59/8 Nick admina/gracza, który zawinił: FinalRing Dowody: Świadkowie: Cały serwer. Uzasadnienie: zmiana mapy... Głosowanie zakończone.... Następna mapa cs_max.. FinalRing oczywiście pierwszy zdedał bo szybko wybrałem Komandosa i się u nich zrespałniłem... Dostał kose bo mam 1/1 To od razu zmiana mapy Admin nie reaguje na u@... Pierwszy zdedał na maxie i od ruchu zmiana? Bez sens później się tłumaczył że za dużo graczy na maxa... Jak było 9vs10 graczy... To za dużo?? W sam raz admin powinien mieć ostrzerzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 30 Grudnia 2015 #375456 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Przepraszam ale chyba coś się pomyliło graczy mój drogi było prawie 30 a mamy instrukcje, że jak jest dużo graczy to mamy robić vote na większa mapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grestian Napisano 30 Grudnia 2015 Autor #375471 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Nie było 9vs10 10 CT 9 TT ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Grudnia 2015 #375472 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Admin przedstawił mi sytuacje, w dodatku żadnych dowodów. cs_max na tyle osób na serwerze gdzie jest taki max lvl jest za małe więc admin zachował się prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Grudnia 2015 #375473 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi