Widelcem_w_oko Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Witam mam na imię Sebastian . W tym roku pęknie niestety 23-ka na karku Wbiłem do was ze względu na serwer cs go mod #1 Pochodzę z okolic Białegostoku (tak jestem za Jagą ) . Oczywiście zainteresowania to różnego rodzaju gry komputerowe , sport jak i imprezy Aktualnie siedzę na zwolnieniu bo mam rękę połamaną ale damy radę Więc jeszcze raz witam wszystkich po kolei jak i każdego z osobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Elo, zdrowiej i wbijaj na DD2#2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Cześć Zapraszam na COD 200! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 siemanko ;D mój rocznik ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi