Meduska Napisano 17 Sierpnia 2017 #467769 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Nick: {Medusaa}. Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Bywało się nie raz na chyba prawie każdym rodzaju serwerów od cod moda przez only dd2 + BF2 i inne do jailbreak od roku czasu nazwijmy to jestem bez pracy jeśli chodzi o adminowanie Znajomość AMXX (W skali 1-10): Hmm jeśli amx na serwerze jest w pełni zautomatyzowany to 10/10 jeśli tak nie jest to mój poziom oceniam na 7\10 ewentualnie 6/10 nikt nie jest robotem a douczyć się to nie problem Staż w CS-sie: mimo że na steamie mam mało godzin to gram już ładnych pare lat, 4 może 5 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Słyszałem że na serwerze brakuje adminów,często pisze na steam do któregoś żeby wszedł na serwer zobaczył sprawdził kogoś a mógłbym to zrobić sam,myśle że jestem dość lubianym graczem i już wmiare rozpoznawalnym,chciałbym znowu spróbować i przypomnieć sobie jak to jest pełnić ważniejszą role na serwerze niż tylko klepanie ranku Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie to bywa czasami nawet 12h,Gracze którzy ze mną grają i mają kontakt wiedzą że mogę cały dzień siedzieć na serwerze od rana do wieczora Kontakt: GG chociaż nie wiem czy ktoś tego jeszcze używa hah,Steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/{Medusaa}./80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkasia Napisano 18 Sierpnia 2017 #467786 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) jestem na Tak. Ogarnięty, zgłasza u@, przyda się każda para rąk do pomocy Tylko popracuj trochę nad kulturą Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez mkasia Meduska dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ani ! Napisano 18 Sierpnia 2017 #467795 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Ogólnie na TAK, nic do Ciebie nie mam. Duży plus za aktywność, praktycznie cały dzień czasem możesz spędzić na serwerze. Doświadczenie wystarczające. Jedyne do czego się można przyczepić to właśnie kultura. Myślę jednak, że jakbyś dostał admina, to się ogarniesz:) Meduska dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezo Napisano 18 Sierpnia 2017 #467811 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Oczywiście że na TAK. Gracz jest bardzo ogarnięty pisze na u @ jak coś wychwyci. A co do kultury to już wczoraj jak nigdy dał pokaz że kontroluje się wiec tylko brać pozdrowienia @dezo Meduska dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 18 Sierpnia 2017 #467821 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Nie będę powielał uwag poprzedników więc krótko : jestem na TAK - wiek jest - godziny są - doświadczenie jest Więc czemu nie Meduska dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Sierpnia 2017 #468055 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Witamy na pokładzie! Meduska dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Sierpnia 2017 #468056 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Meduska dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi