Zbakane_OkO Napisano 18 Sierpnia 2017 #467932 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 witam Co myślicie żeby BulletDamage włączyć dla wszystkich graczy nie tylko dla vip Dla vipa można dodać podwójny skok albo granat na start każdego respawnu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 18 Sierpnia 2017 #467963 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Jestem ZA! Jak najbardziej "zbąkane" oko ~ hehe jeden gracz serwa. XD Vipowi bym nic nie dodawał bo i tak jest bardzo mocny. Polecam sie Mariusz Knur King Dodam coś od siebie bo "nie wnosze nic do tematu :)" VIP'owi odjął bym uzupełnianie magazynku w broni za każde zabójstwo bo każdy kto ma vipa jest niepokonany. Zabije kogoś i dostaje chyba 5 lub 10hp ( nie pamiętam ) i magazynek. Troche broken? Cnie ctak. Tyle ode mnie. Miałem vipa i jeśli miałby nie być osłabiony, to chociaż podnieście jego cene bo daje praktycznie panowanie nad graczami że tak powiem. Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez `KinG` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 19 Sierpnia 2017 #468148 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Zgadzam Sie z Toba jak najbardziej rozumiem polozenie graczy nie posiadajacych vip :)no ale ze niepokonany to tu Cie troszku ponioslo hehe tego bulleta mozna by dodac kazdemu racja za hedzika tez kazdy moglby chocby te 10,15 hp otrzymac z magazynkami bym nie kombinowal hehe ): ale mysle ze mozna by co nie co zmodyfikowac lecz nie mnie to oceniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 23 Sierpnia 2017 #468929 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 @SUNN. @Malu @aquax Co z tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Sierpnia 2017 #468938 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Nie możemy za bardzo zrównać VIPów do zwykłych graczy. +HP za kill dla gracza raczej odpada, prędzej bym się skłaniał do włączenia BD każdemu. Ale to i tak musimy się jeszcze dobrze naradzić żeby nie było skarg jednej lub drugiej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi