InvectiuS Napisano 25 Kwietnia 2016 #426178 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam . Przepraszam jak coś że piszę w złym miejscu ale pomylilem się chciałem zbanować typka a zbanowałem przez przypadek gracza o nicku DERECT chodzi o serwer cod mod 45k . Z góry bardzo chciałem przeprosić za kłopot a w szczególności Gracza o nicku DERECT ponieważ był to przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Kwietnia 2016 #426179 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Destroya używa się z rozwagą to nie jest ZABAWKA.... Na przyszłość możesz skorzystać z komendy amx_unban polecam zapoznać się z podstawami. Już daję ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Kwietnia 2016 #426180 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi