Skocz do zawartości

[uBt] Grestian

Grestian

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Gr3$ti@n

Data rejestracji na forum: 29 

Czas spędzony na forum: 4h

Doświadczenie w ocenianiu: Bardzo duże

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie raz nie dwa...

Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Max 30 minut na forum nigdy

Dlaczego Ty?: Wiem podanie zdecydowanie za szybko... Ale patrząc na podania ostatnio zauważyłem że Silverka została moderatorką, jest także "Opiekunką UBT"

Pomyślałem że będzie musiała więcej czasu spędzać nad ważniejszymi sprawami  niż dawanie ub. Z racji że obsługiwałem się z AMX Bans więc wiem co i jak 

myślę że to +. Również codziennie ktoś składa odwołanie od bana a ktoś np ma wykupioną premke i mu szkoda. Ja mam mnóstwo czasu aby  sprawdzać ssy.

Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jestem z wami nie długo :( Ale spędziłem na dzień jeden 4 h :D

Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Nie

Coś od siebie: Nazywam się Krystian mam 14 lat chodzę do 2 gimnazjum jestem miły kulturalny oraz pomocny, zawsze służę pomocą mam dobre oceny z nauki 

Mam mnóstwo czasu. I tego raczej nie muszę mówić jestem chłopakiem, mam dziewczynę.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...