5g_KoLoS Napisano 29 Sierpnia 2017 #470078 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Data zdarzenia: dziś około 19:25 oraz w dniu 7 sierpnia Nick gracza: Born to kill Dowody: Sb oraz temat : Świadkowie: kilku graczy na pewno by się znalazło, jak do tej pory wolę ich nie angażować w tą kwestię, Uzasadnienie: pan wielce szanowny wielmożny bóg świata mh chyba z powodu posiadanej rangi czuje się o wiele lepszy, za napisanie Skuhhhhhhhwysyny na sb, parafrazując Klejnot Nilu dostałem pięknego warna od pana btk, może nigdy nie oglądał cudownej twórczości Testo, niewiem. Oraz 7 sierpnia napisałem temat pożegnalny, gdzie dostałem punkt kolejny za kulturę, oczywiście mam tu na myśli określenie multi shit. wielokrotnie przewijało się to przez forum i nie widziałem żadnych ostrzeżeń/warnów. Ale król nasz najjasniejszy chyba za bardzo mnie nie lubi co powoduje wlepianiem warnow za wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Sierpnia 2017 #470080 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 6.Dozwolone używanie słów wulgarnych jedynie z cenzurą, która ma wyglądać w następujący sposób: kur*a, pierdolni*t* itp. "Spiehdalać" i tego typu słowa, ze zmienioną literą są również karane. 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 29 Sierpnia 2017 Autor #470081 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Gdyby nie chodziło o Testo i wymowę R to napisałbym Sku#!&*@#&*!wysyny, a chodzi o fenomen jego H w wypowiedziach zamiast R, tym samym nie zakryłem tego smaczka, byłoby to po prostu niestosowne w stosunku do Pomarańczowego Króla, panie born to grill coś na rozluźnienie czasem weź bo spięty jesteś aż ci wulkany wyskakują. @Kurzy Naplet jest to spowodowane tym że ponad połowa administracji jest w wieku szkolnym, także ten Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez 5g_KoLoS koksy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurzy Naplet Napisano 29 Sierpnia 2017 #470086 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 A czemu jest zabronione uzywanie wulgarnych slow ? czyzby to byla szkolka niedzielna czy forum o tematyce csa ? pierwszy raz widze forum gdzie zabronione sa takie slowa LoL 5g_KoLoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Sierpnia 2017 #470096 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 2 godziny temu, 5g_KoLoS napisał: za napisanie Skuhhhhhhhwysyny na sb, parafrazując Klejnot Nilu dostałem pięknego warna od pana btk 6.Dozwolone używanie słów wulgarnych jedynie z cenzurą, która ma wyglądać w następujący sposób: kur*a, pierdolni*t* itp. Cytuj Gdyby nie chodziło o Testo i wymowę R to napisałbym Sku#!&*@#&*!wysyny, a chodzi o fenomen jego H w wypowiedziach zamiast R, tym samym nie zakryłem tego smaczka, byłoby to po prostu niestosowne w stosunku do Pomarańczowego Króla, panie born to grill coś na rozluźnienie czasem weź bo spięty jesteś aż ci wulkany wyskakują. W związku z nadużywaniem wulgaryzmów poprzez zamienianie liter, wprowadzone zostały dodatkowe, wyżej wymienione, obostrzenia. Wulgaryzm to wulgaryzm i tak jest traktowany, nie ma znaczenia to czy parafrazujesz kogokolwiek. Inaczej każdy mógłby się tak tłumaczyć za użyte słowo powszechnie uważane za obraźliwe. Może i według Ciebie właściwa cenzura byłaby niestosowna wobec Testovirona, ale nas interesuje tylko to, że była niestosowna na Naszym forum. Skargę odrzucam - ostrzeżenie było słuszne, tym bardziej że jako były admin serwera powinieneś znać regulamin forum. A prowokacje zostaw dla siebie. PS. @5g_KoLoS bardzo dobry pomysł z tym dbaniem o poprawne wysławianiem się. Warto zacząć od siebie //EDIT: Co do warna z 7 sierpnia - Twój "pożegnalny" post to była napinka i prowokacja w stronę użytkowników i administracji MH. Mówienie w stronę kogokolwiek że jest "bachorem" na pewno nie jest przejawem honoru i dobrego wychowania. Tym bardziej, że mimo wszystko ze strony admina/byłego admina taka opryskliwość po prostu nie wypada. Ten warn również zostanie na Twoim koncie. @LOVASSS zerknij. Born i LOVASSS dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Sierpnia 2017 #470097 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi