Xerter Napisano 29 Sierpnia 2017 #470104 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Twój nick podczas gry: Xerter Godzina, data zdarzenia: 21:05 / 29-08-2017 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: 95.175.10.104 Uzasadnienie: Nie odnajduję punktu regulaminu, który złamałem. Co więcej, gracz podszedł mi pod celownik kiedy akurat stawiałem replikę przez co w niej utknął - nie zrobiłem tego celowo. W regulaminie nie ma nic o takiej sytuacji. Dodatkowe informacje: Konsolka: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'blok gracza swojej druzyny w replice' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:1621829363' [AMXBans] Twoje IP: '95.175.10.104' [AMXBans] ======================================= AMXBans: Xerter zbanowany :( (Każde moje odwołanie od bana jest jednocześnie skargą na administratora, który tego bana nałożył) (W przypadku gdy ban był słuszny, proszę o sprecyzowanie regulaminu w powiązaniu z tą sprawą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 29 Sierpnia 2017 #470106 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 25. W razie przewinień nieuwzględnionych regulaminem, kara przyznawana jest wedle uznania Admina i adekwatna do popełnionego czynu. Admin podpinał się pod właśnie ten punkt Ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 29 Sierpnia 2017 #470107 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi