stallioN Napisano 29 Grudnia 2015 #375128 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 29.12.2015r godz.ok: 21:00 (mapa de_dust2) Nick admina/gracza, który zawinił: Sunn Dowody: http://iv.pl/images/82699235191116169836.jpg http://iv.pl/images/13058136769378521656.jpg http://iv.pl/images/36482927690532285669.jpg http://iv.pl/images/26542431512500516785.jpg Świadkowie: Wszystko widać na screenach. Uzasadnienie: Co tu dużo mówić brak znajomości regulaminu/olewanie skarg graczy/przymykanie oka w wykonaniu admina "Sunn". Zaczeło się od wyzwiska gracza Rrrrudylisssek:3 "gracie jak najgorsze gówna" oraz "szczylu zamknij się" 2x obraza po zgłoszeniu do admina na u@ napisał mi: "jak dam mu bana to i tobie" powiedziałem, że "ok po godzinie?" wtedy dostałem kicka od admina "ochłoń od gry" gdy wbiłem ponownie na serwer zapytałem czy coś z tym zrobi czy mam się udać na forum, wtedy on odpisał zebym poszedł na forum gdy zapytałem go o nick napisał "Sunn" a później "Dla ciebie Pan Sunn" od kiedy to do admina trzeba zwracać sie na Pan? Czy wywyższanie sie spośród graczy dobrze wróży o adminie i jego relacjom z graczami? Chyba to coś troche nie tak? Taki admin jak on odpycha innych graczy. Skoro gracze muszą przestrzegać regulaminu to i admini chyba też? Proszę o rozpatrzenie tej skargi i wyciągniecie stosownych wniosków. Nie apeluje tutaj o odebranie mu admina ale o zwrócenie uwagi, że ma pilnować porządku a nie zajmować sie tylko grą i olewać innych graczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Grudnia 2015 #375160 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Zaczeło się od wyzwiska gracza Rrrrudylisssek:3 "gracie jak najgorsze gówna" oraz "szczylu zamknij się" Oj nie nie nie kolego, nie od tego się zaczęło. Lisek swoje dogadywała na temat gry ale Ty i ktoś jeszcze zaczęliście ją prowokować jeszcze bardziej "jak dam mu bana to i tobie" Tak było, nie reagowaliście na moje prośby o uspokojenie się. + Tobie napisałem że na 1 dzień, bo prowokowaliście Rudego z kolegą i podgrzewaliście atmosferę. gdy wbiłem ponownie na serwer zapytałem czy coś z tym zrobi czy mam się udać na forum, wtedy on odpisał zebym poszedł na forum gdy zapytałem go o nick napisał "Sunn" a później "Dla ciebie Pan Sunn" od kiedy to do admina trzeba zwracać sie na Pan? Oj no dobra, to Pan Sunn mogłem sobie darować, ale wtrąciłem to raczej żartobliwie co gawiedź przyjęła śmiechem. Nie trzeba się zwracać do nikogo per Pan tak na serwerze jak i w internecie. To faktycznie było błędem ale to był impuls. Według mnie mała szkodliwość bo załapali o co chodzi. Czy wywyższanie sie spośród graczy dobrze wróży o adminie i jego relacjom z graczami? Chyba to coś troche nie tak? Taki admin jak on odpycha innych graczy. Skoro gracze muszą przestrzegać regulaminu to i admini chyba też? Przepraszam bardzo, czym złamałem regulamin? Tym, że w żartach napisałem "dla Ciebie Pan Sunn"? Nie wydaje mi się. Wywyższanie się jako admina też nie pasuje, prędzej podpadałoby to pod wybujałe ego czy coś w tym stylu. A jeśli chodzi o obrazę Liska to zauważyłem ją dopiero jak napisałeś na u@. Mam jedną parę oczu i po prostu tego nie widziałem, wielkie mi halo, m.in. po to macie u@. Dopiero w konsoli musiałem ten moment znaleźć. Proszę o rozpatrzenie tej skargi i wyciągniecie stosownych wniosków. Nie apeluje tutaj o odebranie mu admina ale o zwrócenie uwagi, że ma pilnować porządku a nie zajmować sie tylko grą i olewać innych graczy! Aha, czyli ja jestem winny temu, że sprowokowałeś Rudego i podkuliłeś ogon? Przestań prowokować i przede wszystkim zacznij szanować kobiety, to pogadamy. Nikogo nie olałem, po prostu nie zauważyłem w pierwszej chwili obrazy. Tyle. Co do braku bana - nie dałem jej go tylko dlatego, że sam jej dogryzałeś. Jestem liberalny ale jak tak bardzo chcesz to się to może skończyć, tylko że to nie ja wtedy będę biedny, tylko Ty, bo zacznę od razu banować takie prowokowanie i dogadywanie. Wilk syty, owca biedna. Nikt zwady nie szuka, nie adminuje od wczoraj, więc wiem kiedy co i jak zrobić. A Twoje wymuszanie banów jest drażniące, bo nie Ty tutaj decydujesz jak ja mam się zachować jako admin. Zresztą, przepatrz dział skarg, od marca-kwietnia jestem adminem, policz ile było na mnie słusznych skarg za nie ogarnianie itp. Podsumowując, kicka dostałeś żebyś w końcu się uspokoił, o co dwukrotnie prosiłem i wymuszanie decyzji grożąc skargą. Dwa biedascreeny, nie robiłem więcej bo nikt bana nie dostał. http://imgur.com/ho6Rxn4 http://imgur.com/Pgamw9i Tragicznie się pisze posty, cały czas się rozwala cała kompozycja + po wklejeniu linka, kasuje cały tekst do końca -.- PS. @@Wandi daj mu drugiego plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 29 Grudnia 2015 Autor #375169 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 "Oj nie nie nie kolego, nie od tego się zaczęło. Lisek swoje dogadywała na temat gry ale Ty i ktoś jeszcze zaczęliście ją prowokować jeszcze bardziej" Proszę Cię o przedstawienie dowodów na to jak sprowokowałem Rrrrudylisssek:3 do obrazy całego CT słowami "gracie jak najgorsze gówna" Skoro zauwazyłeś ją dopiero jak Ci napisałem na u@ to dlaczego nie dałeś bana? Obraził 2x razy należał sie ban a Ty tego nie zrobiłeś czyli albo nie znasz regulaminu albo olałeś tą sytuacje bo Ci sie nie chciało za co powinieneś zostać ukarany. (przyglądając się Twojej pracy na serwerze wnioskuję, że tych dowodów nie będzie) Mógłbyś się do mnie nie zwracać "kolego" bo kolegami nie jesteśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Grudnia 2015 #375182 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Proszę Cię o przedstawienie dowodów na to jak sprowokowałem Rrrrudylisssek:3 Nie mam, nikt bana nie dostał, więc screenów nie robiłem. Dźwięku mikro też nie nagrywałem. Proszę Cię o przedstawienie dowodów na to jak sprowokowałem Rrrrudylisssek:3 do obrazy całego CT słowami "gracie jak najgorsze gówna" Skoro zauwazyłeś ją dopiero jak Ci napisałem na u@ to dlaczego nie dałeś bana? Bo ją sprowokowaliście do tego, czaisz? Najpierw na nią wsiadasz a potem się dziwisz, że już miała dość Waszych docinek. Obraził 2x razy należał sie ban a Ty tego nie zrobiłeś czyli albo nie znasz regulaminu albo olałeś tą sytuacje bo Ci sie nie chciało za co powinieneś zostać ukarany. Czyli nadal nie widzisz problemu w Twoich pytaniach jej o mutację i o mikro? Oczywiście, że za to jest ban i by go dostała, ale tutaj obydwie strony zawiniły. Napisałem Ci - dostaliście drugą szansę. (przyglądając się Twojej pracy na serwerze wnioskuję, że tych dowodów nie będzie) Akurat na serwerze bardzo mało widzisz czego już nie raz dałeś dowód. Wydaje mi się, że nie ma się co wdawać w dyskusję. Ja swoją decyzję o braku bana dla Rudej już uzasadniłem. Wołam @@Jellyfish. @@EvO roztrzygnijcie to, bo ja nie mam nic więcej do dodania, no chyba że ktoś ma jakieś pytania. PS. Aaa zapomniałem o najważniejszym - z racji, że nie ma przyzwolenia na takie zachowanie to Ruda dostała upomnienie na psayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Grudnia 2015 #375191 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Prowokacje ewidentnie kierowane były zarówno z jednej jak i z drugiej strony (stallion nawet niektóre "powiedzenia" w tej skardze są brane jako prowokacja, nie radzę tak postępować, bo to obróci się kiedyś przeciw Tobie). Admin mógł zareagować poprzez pouczenie, lub krótkiego bana. Z tego co widziałem pouczenia były kierowane. Admin NIE FAWORYZOWAŁ nikogo dając bana jednej osobie a drugiej nie. Dlatego nie widzę powodu, aby w tym wypadku wyciągać konsekwencje. Jedyny błąd jakiego tutaj można się dopatrzeć to "pan Sunn". Doskonale wiesz, że nie powinno to mieć miejsca na say@, zresztą sam się przyznałeś do błędu w tym kierunku. Potraktuj to jako upomnienie słowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Grudnia 2015 #375193 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi