GabryS Napisano 1 Września 2017 #470502 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Twój nick podczas gry: `| GabryS |` Godzina, data zdarzenia: Mapa: ccs_dust2_remake STEAM_ID / IP: 79.185.198.202 Uzasadnienie: Nie mam pojęcia za co dostałem bana podobno za wh ale nic nie mam po prostu bardzo dobrze mi szło i że grałem awp i został ostatni ja tak akurat wychiliłem na niego i pewnie za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 1 Września 2017 #470510 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Masz kilka aktywnych banów. Jedyna opcja na UB to zrobienie 100 reklam sieci albo wykupienie UB smsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 1 Września 2017 #470511 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi